5 gode på internettet

Jeg elsker og hader internettet – Facebook i særdeleshed. Jeg er selv på mange gange i løbet af dagen, da både bruger det til arbejde og holde kontakten med venner og familie. Samtidig hader jeg at jeg bruger alt for meget tid på at scrolle igennem gamle venners Lalandia-billeder og løbeture, hæslige billeder af dyremishandling og andet grufuldt, for ikke at tale om de giftige kommentarspor som overrasker mig gang på gang. Men en gang imellem dukker der også guld op, og her er de fem bedste, jeg er faldet over det sidste stykke tid. I har sikkert set flere af dem, men alle er absolut værd at dykke ned i og måske gense. Så har internettet ikke været god ved dig i dag, må jeg opfordre et kig på listen her!

anigif_sub-buzz-17887-1489457119-2
1. Det her er så absolut den bedste og mest realistiske makeup toturial nogenside!

 

french-street-photography-rene-maltete-34-58de03961f479__700

2. Vidunderlige og kreative billeder fra 50′erne og 60′erne af den franske fotograf René Maltête.

 

Skærmbillede 2017-04-06 kl. 12.24.413. Den bedste (og sjoveste!) lille musikvideo om fænomenet jeg elsker at hade – active wear.

 

enhanced-buzz-orig-31052-1374704083-194. Ditas fascinerende forvandling.

 

twins-3-5. Japansk ægtepar matcher deres outfits på 37. år.

 

English recap: The 5 best things on the internet right now!

 

4 thoughts on “5 gode på internettet

 1. Martin

  Hej Pia. Tak for en (som altid) vidunderlig blog. Elsker ligeledes videoen om Active Wear! Edith Head må rotere i sin grav ;) Nåh, men jeg bliver mødt af en ‘error page’ når jeg prøver at tilgå linket med de japanske ægtepar. Har prøvet et par gange men med samme resultat. Mvh Martin

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Haha ja, det ville hun bestemt ikke bryde sig om! Mystisk med det link, jeg har fundet et andet, som ser ud til at virke i stedet – det japanske ægtepar må du ikke gå glip af!

   Reply
 2. Sanne

  Det kan siges kort: Jeg ELSKEDE det hele! Lige fra damen i active wear på sofaen til makeuppen og ægteparret. Billederne af Dita kendte jeg i forvejen, man kan se en del af dem i hendes bøger (som jeg varmt kan anbefale, hvis du ikke allerede har dem). Utroligt hvad hårfarve gør. Rigtig go’ dag, smukke. :)

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Dejligt at høre! Kendte egentlig også billederne af Dita i forvejen, men synes det er så fascinerende at se hendes forvandling :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>