Fine fund fra København Vintage

Processed with VSCO with f2 preset

Mens vi venter på billederne fra København Vintage i søndags, kan vi jo lige se på et par fine fund jeg gjorde mig. Jeg havde desværre ikke så meget tid til at kigge på alle standene i løbet af dagen, da jeg også skulle sælge bøger, og ordne en masse praktisk. Og da jeg endelig havde lidt tid til at komme rundt til sidst, var jeg efterhånden så træt at jeg næsten ikke orkede det. Men lidt blev det alligevel til, og jeg fandt virkelig nogle gode ting trods summende hovede og trætte fødder! Lad os se:
Processed with VSCO with f2 preset

Lige siden FN92 modeshow på La Glace har jeg tænkt på den store stråhat, som en af de smukke modeller havde på. Den er så sindssygt flot, ren New Look, og den var heldigvis med på messen i søndags, så slog jeg straks kløerne i!

Derudover fandt jeg den lækreste, lyserøde kåbe fra Vintage Chic med store lommer og fine knapper, ja tak, den kunne jeg heller ikke lade være. Over den svæver den mest fantastiske hat, jeg nogensinde har set – en flad stråhat fra 50′erne med hvide fjer og bindebånd fra Los Angeles. Jeg købte den af Inge fra Inges Tøjtempel i Aarhus, og kan ikke vente med at få den på!

Den eneste kjole jeg fik med hjem i år, kommer fra butikken Vintage Divine i Aarhus, og faktisk er det snart tre år siden, da jeg besøgte butikken for første gang, at jeg så den (den kan lige spottes ude til venstre på andet billede). Jeg har altid været helt forelsket i den kjole, og nu skulle det være – det allerfineste minde fra den allerfineste dag.Processed with VSCO with f2 preset

Smukke blomster af sorte perler er broderet på skuldre og skørt, og kjolen sidder helt perfekt – nu vil jeg gerne inviteres til stor fest!Processed with VSCO with f2 preset

Endnu en stråhat, fra FN92s store hattestand, som jeg måtte eje. Jeg har meget store forventninger om en lang og varm sommer i år, og denne her skal bo på mit hovede.Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har virkelig en svaghed for store brocher (jo større, jo bedre), og kunne ikke stå for denne hos Vintage Chic. Masser af perler og glimmer, den skulle jeg også have.

Processed with VSCO with f2 presetOg så forærede Lene mig endda endnu en broche (og lækker Asti og chokolade – tusind tak!!) som tillykke med bogen. Den er den fineste blågrå-farve og jeg gætter på at den er fra 30′erne med sit kantede art deco-udtryk, helt utrolig smuk altså.

Okay, det blev faktisk til en del fund, selvom jeg ikke synes at der var meget tid og energi til det – fandt I også nogle fine ting? Glæder mig til at vise jer billeder fra messen snart!

English recap: Some vintage treasures from Copenhagen Vintage Fair this sunday! 

10 thoughts on “Fine fund fra København Vintage

 1. Sanne

  Når man tænker på hvor lidt tid og energi du havde, så er det da en fin høst. Jeg fandt tre kjoler, og forærede min skønne svigerdatter to. Men jeg er nødt til at skrive dig en takkemail for arrangementet og fortælle dig historien, det bliver for langt her. Det var en fantastisk dag og vi var helt høje på vintage. :D Rigtig go’ aften til dig. :)

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Dejligt at høre at I havde en god dag og fandt nogle fine sager – så bliver det jo ikke bedre :-)

   Reply
 2. Lene Bech-Andino

  ÅH, sikke nogle lækre fund! Vi fandt alt fra barbord til hatte (flertal), broche, og trumfen: En Lilli Ann-frakke i postkasserød og pels. Kan næsten ikke vente på København Vintage 2018! Tak for en fantastisk dag <3

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hvor er det godt at høre! Så godt den smukke røde frakke, dejligt at høre at den har fundet et godt hjem :-) Tillykke med den!

   Reply
 3. Karin

  Åh jeg vidste slet ikke at der fandtes noget så vidunderligt som en vintage messe i Danmark. Den må jeg tage til næste gang! Helt sikkert!

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Det gør der skam :-) I år var andet år, jeg holdt det, og forhåbentlig gentager vi successen næste år!

   Reply
 4. Maria Andersson

  Tack för en fantastiskt arrangerad vintagemässa! Jag går fortfarande på små moln av “vintagelycka”. Jag hittade tre fina klänningar, eller alltså, jag hittade mängder av fina klänningar men jag besinnade mig och köpte tre. Köpte även en fin liten basker i vacker blågrå färg, ett ark med vackra knappar, en underbar blus och din fina bok Vintage. Jag hoppas på att det blir en repris på mässan 2018.
  Tack än en gång för en härlig dag!
  Maria

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>