København Vintage

kbh_vintage_logo

Søndag d. 13. marts kl. 10.00 – 16.00 afholder jeg for første gang København Vintagemesse i Absalon på Vesterbro. Messen er en årelang drøm, som nu endelig kommer til at se dagens lys og jeg glæder mig til at samle de bedste vintagebutikker, passionerede samlere og vintageentusiaster under samme tag en hel søndag.

København Vintagemesse bliver en lille eksklusiv messe med vintagetøj og accessories fra 1920 – 1969. Det er altså ikke et loppemarked med godt og blandet fra loftet, men nøje udvalgte kjoler, hatte, frakker, smykker og andet godt fra 50 års smuk modehistorie. Det er derfor ikke kutyme prutte om priserne, men jeg er sikker på at der kan gøres gode handler i dagens anledning.

Det er gratis at komme ind, så tag dit bedste søndagstøj på, en ven i hånden og kom forbi Absalon til en kop kaffe og premieren på Danmarks første Vintagemesse.

7 thoughts on “København Vintage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>