Kontakt

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål, kommentere og komme med gode ideer.

Skriv til hello@stormsmagasin.dk eller kommenter direkte på blogindlæggene.

 photo tumblr_m8lyquCafP1rd0bdso1_500_zps189ef406.gif

28 thoughts on “Kontakt

 1. Rakel

  Nu du er så glad for vintage og ting, der hører fortiden til, er du så borgerlig? Hvilke tanker gør dig politisk og hvordan står du ift. eksempelvis feminisme?

  Reply
 2. Julie

  Jeg ville elske at vide hvilke webshops eller steder i.e. Etsy osv. inden for EU du anbefaler? Så man slipper for tolden og alt det, da jeg tidligere har fået et par grimme overraskelser der.

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hej Julie

   Jeg kan desværre ikke anbefale nogle, da jeg faktisk kun har købt fra amerikanske butikker. Men ja, jeg har desværre også været igennem tolden et par gange og vil også til at lede efter flere butikker indenfor EU. Skal nok sige til, hvis jeg finder noget godt!

   // Pia

   Reply
 3. Sabrina

  Hej Pia!

  Jeg ved ikke om du kender Second hand kæden “Humana”, den har jeg gjort en masse gode fund i, i Wien. Den ligger også i Berlin, er dog ikke helt sikker på hvor den ligger ud over de to byer. Men den kan i hvert fald anbefales.
  Kjoler, tasker, smykker og andet sjovt tilbehør fra 50′erne og frem. Nogle af butikkerne har specialiseret sig kun i tøj fra 50′erne og de fleste ting kan man få for under 20EURO.

  Mvh.

  Sabrina :-)

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hej Sabrina

   Tak for tip – jeg kender godt Humana fra Berlin. Åh, nu vil jeg ud og rejse igen! Måske til Wien? Det lyder også godt.

   / Pia

   Reply
 4. Jytte

  Din kjole er blevet rigtig flot. Den kan du godt være stolt over. Jeg tror du har talent for at sy, måske skulle du prøve igen. Kærlig hilsen mor.

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Tak mor! Ja, måske kaster jeg mig ud i en kjole mere en dag. Det endte jo heldigvis rigtig godt :-)

   Reply
 5. Sofie

  Hej Pia

  Dejlig vintage blog du har, og super billeder, der vise vintage stilen

  Det er bare synd med din tatovering, den ødelægger total vintage stilen

  MVH

  Sofie

  Reply
 6. Sonja Bronèe

  Hej Pia Storm. Jeg ved du kommer til Århus af og til. Bl.a. for at besøge Vintage Divine. Måske skulle du besøge vores nye showroom på Marselisborg Alle 9?? Jeg tror du vil nyde det. Vi har åbent tirsdag/torsdag/fredag fra kl. 13-18. Men åbner også gerne på andre tider.
  Hilsen
  Vintagesonika
  Sonja

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hej Sonja

   Det lyder godt, der kigger jeg helt sikkert forbi næste gang. Det er nu ikke så tit det sker, men en dag lykkes det nok igen :-)

   Reply
 7. Nana

  Hej Pia

  Så fine billeder, du har på din blog. Meget inspirerede! Du skriver, at du også sælger kjoler – har du mon en butik? Jeg er på udkig efter en kjole, jeg kan have på til mit bryllup og jeg er ikke til den klassiske Lilly-model…men drømmer derimod om en 50′er drøm af en kjole:-)

  Kh Nana

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hej Nana

   Tak skal du have – dejligt at høre!
   Jeg sælger sommetider ud af min private garderobe, men har desværre ingen butik. Til gengæld kan du finde vintagebrudekjoler hos FN92 i København og Vintage Divine i Århus – så der er rig mulighed for at finde noget andet end den klassiske Lily model :-) Jeg havde selv to vintagebrudekjoler til mit bryllup, en klassisk 1950′er kjole på Rådhuset og en lang 1930′er kjole til fest (http://www.stormsmagasin.dk/28-09-13-part-3/) Der er så mange muligheder. Held og lykke med det!

   KH Pia

   Reply
 8. Kirsten Schou

  Jeg har en babykjole fra 50′erne. Kender du en forretning, der kunne have interesse for den?
  Venligst Kirsten

  Reply
 9. Louise

  Hej Pia. Er vild med dine kjoler og stil. Er lidt i tvivl, har du din egen butik, hvor du sælger vintage ting??
  Mvh Louise

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hej Louise!
   Det kan jeg godt forstå du er, det er mange :-) Jeg har ikke en butik, men har en meget stor samling kjoler, som jeg sommetider sælger ud af. Jeg har både gjort det til diverse arrangementer, men også på min facebook side – https://www.facebook.com/StormsMagasin
   Og tak for de søde ord <3

   Reply
 10. ulla krogshede

  Hej Pia,

  jeg skal til et bryllup hvor temaet er Gatsby… har du nogle gode råd til hvor jeg skal kigge i København?

  KH Ulla

  Reply
  1. Pia Storm Post author

   Hej Ulla

   FN92 og Decor har originale vintagekjoler fra 1920′erne, men den slags koster også. Hvis du vil have noget, som er lidt billigere i samme genre, ville jeg kigge i PRAG og København K for efterligninger fra 80′erne. Held og lykke og god fest! :-)

   Reply
 11. Sophie

  Hej Pia.
  Blev lige henvist til dig af nogle gode vintagetøser.
  Jeg er gravid og nysgerrig på hvad du gjorde i forhold til tøj mv. Nogle butikker/mærker du kan anbefale?
  Man vil jo gerne se godt ud selvom man har en bule på maven og ens andre fine kjoler ikke længere passer :)

  KH S

  Reply
   1. Sophie

    Ihh det vil jeg glæde mig meget til! Specielt nu hvor vi går juletiden i møde. Det er jo ikke alle der har lyst til at rende rundt i jersey og for stort tøj :) Synes godt man som gravid kan blive sat lidt hen i en boks hvor man bare er kommende mor og ikke længere kvinde…

    Reply
 12. Beth

  Tusind tak til jer smukke kvinder for en herlig eftermiddag på den fine vintage-messe. Flot initiativ. Musikken gav det hele lige den ekstra stemning.
  Vil glæde mig til næste gang.
  Bedste hilsner

  Reply
 13. Maria-

  Hej
  Er du interesseret i og købe nogle kjoler fra 50-60-70 ? Har lige overtaget nogle der er fuldstændig fantastiske :) :) og der er så mange det bliver for en stor opgave stk for stk.. Jeg har også jeans, jakker, trøjer, nederdele, børne tøj originalt Hunmel træningsæt… Vær velkommen til og kontakt mig i så fald :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>