Ny kjole gjort af et helt særligt stof

ternetkjole_2_stormsmagasin

Min mor har været på besøg. Og hver gang hun er det, har hun næsten altid en pose fyldt med gode ting med. Denne gang blev følgende slæbt op på fjerde sal: kartofler, grønkål og persille fra urtehaven, en flot kuffert fra 1920′erne (har været min oldemors søster), hjemmebagt grøntsagstærte og småkager, en hjemmehæklet hagesmæk til den lille spradebasse og så denne fine rødternede kjole til mig – alt godt fra landet om man vil. Kjolen er syet efter samme mønster, som denne, hun lavede til mig sidst jeg var på besøg, som er inspireret af denne 1950′er kjole jeg købte i New York på vores bryllupsrejse. Jeg elsker modellen, som er enkel og sidder så godt – og som er meget praktisk, når man bruger meget tid sammen med en sulten baby.

Nå ja, og så er stoffet jo noget ganske særligt – det er nemlig en af dugene fra vores bryllupsfest. Et dejligt minde som nu har fået ny funktion. Jeg tænker at den bliver helt perfekt til vores bryllupsdag i september!
ternetkjole_3_stormsmagasinternetkjole_stormsmagasin

Min søde og dygtige mor laver gerne mønstre, syr kjoler og har fine stoffer og masser af garn i hendes lille butik i Gamtofte på Sydfyn, hvis nogen kommer på disse kanter. Ellers sender hun også gerne. Se mere på hendes hjemmeside Storms Galleri.

English recap: My mom made me a new dress! And the fabric? One of the tablecloths from our wedding!

5 thoughts on “Ny kjole gjort af et helt særligt stof

    1. Pia Storm Post author

      Ja, hun er altså god nok, hende mor ;-) Lidt heldigt når nu jeg selv ikke er en haj ved symaskinen…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>