Vintage Shopping Guides

Malmoguide_9_stormsmagasinHver gang jeg besøger en storby, bliver jeg naturligvis nødt til at se hvilke vintagebutikker der findes. Heldigvis har jeg en sød og tålmodig mand, for jeg vil gerne besøge så mange som muligt og kan bruge timevis på at bladre kjolestativerne igennem. Planen er at få lavet en vintage shopping guide for alle de byer jeg besøger, som vil være at finde her på siden. Indtil videre har jeg lavet tre: Malmö, NY og LA og den næste bliver København.

Malmö Vintage Shopping Guide

New York Vintage Shopping Guide

Los Angeles Vintage Shopping Guide

Malmoguide_stormsmagasin

3 thoughts on “Vintage Shopping Guides

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>