Mar
7
7:00 PM19:00

Vintage

Vesterbro Bibliotek, Lyrskovgade 4, København V

Foredraget tager udgangspunkt Pia Storms bog, Vintage, og hendes personlige fortælling om at glemme nutidens kropsidealer, lægge de moderigtige jeans på hylden og i stedet omfavne min femininitet og hellige sig farverige vintagekjoler. For udover en smukkere og mere personlig garderobe fik hun også et langt bedre selvbillede og forhold til sin kvindelige krop – det krævede bare noget andet tøj og et nyt blik.

Fortællingen er krydret med masser af billeder fra nu og dengang, personlige historier om den evige skattejagt, og er en inspiration til at indrage mere vintage i en moderne garderobe. Og det er der flere gode grunde til at gøre – man får nemlig bedre kvalitet for færre pengene og hjælper også miljøet på vej, ved at købe brugt. Og ikke nok med at det gamle tøj er bæredygtigt, så er der noget magisk ved at eje et unikt stykke tøj fra en svunden tid – vintage indeholder nemlig både gemte og glemte fortællinger om historiske begivenheder, verdenskrige, kvindekamp og kropsidealer.

Foredraget er gratis, men kræver tilmelding.

View Event →
Feb
24
3:00 PM15:00

Magasin og Vintage - Modeopvisning og modehistorie

Allerød Bibliotek, Skovensvej 4, Allerød

Lørdag d. 24. februar inviterer Allerød Bibliotek på bobler og et spændende arrangement med Trine Halle, museumsinspektør på Magasin du Nord Museum og kendt fra Historiequizzen på DR K, og vintageekspert, Pia Storm, stifter af VintageSocial.dk og arrangør af messen København Vintage. 

Trine Halle vil fortælle om stormagasinets historie med fokus på det 20. århundredes mode og Pia Storm vil ved en lille modeopvisning, vise os hvordan vi kan bruge vintagetøj i dag, hvad vi skal gå efter af materialer og hvordan vi kan style det.

Pris: 75 kr.

View Event →