20160816-CA2_7897.jpg

personlig Vintageshopping

En personlig shoppetur i København, som jeg sammensætter efter dit ønske. Måske er du på jagt efter den perfekte vintagefrakke eller måske vil du bare gerne lære mere om vintage og hvordan man ser forskel på årtierne. Dagene op til forbereder jeg mig og finder tøj frem til dig.

København, ca. 2,5 timer. Pris: 2.500,-


Vintagetur for en gruppe

Tag på en gruppetur i Københavns vintagebutikker til f.eks. en polterarbend eller en anderledes fødselsdag. Vi kigger på kjoler, hatte, smykker og  jeg fortæller om modehistorie og vintageshopping.

København, ca. 2 timer. Pris: 600,- pr. person (min. 4 personer, maks. 8 personer)

vintagejagt

Hvor går man hen for at finde den perfekte vintagebrudekjole? Eller en unik gave til sin kæreste? Eller måske et ganske særligt outfit til en ganske særlig fest?

Der er så mange fordele ved at købe vintage, men kan samtidig være en jungle at finde rundt i, og det kan kræve mange timers arbejde at opstøve det helt rigtige. Er der noget du mangler? Jeg finder det for dig!

I årevis har jeg jagtet vintagetøj og -tilbehør hele verden rundt, og især de de københavnske vintage- og secondhandbutikker føles som mit andet hjem. Jeg er også en flittig bruger af Etsy og Ebay, og har derudover mange private kontakter, som altid har spændende ting i gemmerne.

Jeg hjælper gerne både private og virksomheder med store og små opgaver – her er et par eksempler:


For virksomheder

Jeg hjælper gerne med at finde vintagetøj og -tilbehør til en film, en fest, et teaterstykke, et photo shoot eller noget helt andet – fortæl mig om opgaven og lad os snakke om mulighederne. 

Pris efter aftale.

Eksempel

Holdet bag kortfilmen, SIA, som vandt Robert-prisen for bedste kortfilm i 2017, lejede en stor del af min vintagegarderobe til filmen. 

  Foto: Louise McLaughlin

Foto: Louise McLaughlin