Web-artikler

AOK.dk: Mød vintageverdenens førstedame

Kender du dét, at man går ned af gaden og vender sig om, fordi ens øjne har fanget noget særegent? Blikfanget kunne meget vel være Københavns vintage-fashionista nummer ét: Pia Storm.

Alt.dk: Få vintagebloggeren Pia Storms allerbedste stiltips

Vi bør være bedre til at turde klæde os anderledes, mener vintage-bloggeren Pia Storm, der efter et møde med en rød kjole lærte at værdsætte sin krop.

Elle.dk: Om tyl, glimmer og røde læber til Elle Style Awards 2017

Til ELLE Style Awards 2017 var en af aftenens gæster Pia Storm, som havde valgt at gå all-in på tyl, glimmer og røde læber i et vintage-outfit. Vi tog en lille beautysnak med Pia Storm inden årets modefest gik løs...

 Elle Style Awards 2017. Foto: Lasse Bak Mejlvang

Elle Style Awards 2017. Foto: Lasse Bak Mejlvang

 

Radio

Hviids Varmestue om vintage

Michelle Hviid: Jeg taler med Pia Storm, forfatteren bag bogen "vintage", om mode, tøjets historie, påvirkning af humør. Kvindekroppe idealer, feminisme og former. Hun er smittende skøn og skaber et sky behov for at gøre sig umage.

RomerRiget om retro

Knud Romer: Rockabillier med amerikanerbiler, blomsterbørn i plateausko, punk, 80'er glam og northern soul - der er vintagetøj og livsstil på alle hylder, og vi vælger at være lige den, vi vil. Tag med tilbage i tiden med Pia Storm, Lars Munck, Kristian Handberg og Kaspar Bredahl Rasmusen. Åh, disse minder!