Storms Magasin

View Original

7 stolte minder i 2017

Hej allesammen og glædelig jul. Jeg håber I har haft nogle dejlige fridage med mennesker I holder af og været høje på god mad, fine gaver og et heftigt sukkerindtag. Selv har jeg haft en virkelig dejlig ferie (og den strækker sig endda et par dage endnu) og for en gangs skyld slappet af uden dårlig samvittighed. Ikke fordi jeg ikke kunne finde på noget arbejdsrelateret jeg burde lave, men fordi jeg har besluttet mig for at holde fri. Sådan rigtig fri – ikke tjekke mails, ikke skrive blogindlæg (okay, et enkelt her og der), ikke stresse over fremtiden – bare holde fri. Det har været så tiltrængt og jeg føler efterhånden at jeg er ved at være mentalt ladt op til et nyt år. Og mens jeg har kørt marcipankonfekt og julesmåkager ned i pendulfart, har jeg heldigvis også haft tid til at tænke lidt over året som er gået – hvad har været godt, hvad har været skidt og hvad kunne være bedre? Det giver så god mening at slutte året med en ferie, hvor man har tid til at reflektere lidt over hvad man har været igennem.

Der er ingen tvivl om at der har været et par dårlige dage ind imellem, alt andet ville da være mærkeligt, men det har heldigvis været i småtingsafdelingen. Der har helt sikkert været flest gode dage, jeg tror i hvert fald aldrig at jeg har grinet så meget som i 2017, takket være Pontus. Jeg håber vi kan holde niveauet i 2018. Det gode humør har også været hjulpet godt på vej af at arbejde som selvstændig endnu et år. Jeg elsker at kunne styre min tid, selv sammensætte mine dage og være min egen chef. Men selvom jeg snart har to år på bagen, føler jeg mig stadig ret ny i faget. Der er meget jeg skal lære om alt muligt og hver dag lægger jeg lidt ny viden til den bunke jeg allerede har skabet sammen. Jeg kunne godt blive bedre til at være realistisk omkring hvor meget jeg egentlig kan nå på en dag. Og også få lidt bedre styr på projektplanlægning og finanser. Men noget af det vigtigste jeg har sat mig for at blive god til i det nye år er at tage mig selv rigtig seriøst og anerkende de successer jeg skaber. Jeg knokler hver eneste dag for at komme videre og blive bedre, men jeg er frygtelig dårlig til at rose mig selv, når mine projekter rent faktisk lykkes – og lykkes godt. Jeg glemmer lynhurtigt alle de timer og det hårde slid, jeg har lagt og er irriterende god til at negligere mit eget arbejde – ikke en god evne for en chef og ikke et solidt grundlag for at blive bedre. Her bliver jeg altså virkelig nødt til at oppe mig og jeg tænker at jeg ligeså godt kan starte med det samme, selvom rådhusklokkerne endnu ikke har ringet det nye år ind. Derfor er her 7 ting jeg er stolt over at have opnået i år:

 

I 2017 udgav jeg min første bog. At skrive en bog om vintage havde været en drøm i flere år og i 2017 skete det faktisk. Det krævede lange dage og trætte øjne, men jeg gjorde det og det var for mig en kæmpe bedrift. Tusind tak fordi I køber og deler billeder af den på Instagram, det gør mig så stolt.

I 2017 var jeg en del i medierne. Efter min bog udkom i marts var jeg så heldig at blive interviewet til aviser, magasiner, radio og tv en del gange. Det var ret grænseoverskridende til tider, men også virkelig sjovt og lærerigt. Jeg er både stolt og taknemmelig over at få lov lov at brede mig på diverse sider og sendeflader – og i næste uge har jeg igen fået lov at mænge mig i Alt for Damerne.

I 2017 afholdt jeg den største vintagemesse i Danmark. At skabe København Vintage i VEGA er muligvis den største opgave jeg nogensinde har kastet mig ud i. Det var sjovt, men også benhårdt og ugerne efter svor jeg aldrig at gøre det igen. Heldigvis kom jeg hurtigt på bedre tanker og i 2018 sker det hele igen – og jeg glæder mig!

I 2017 begyndte jeg at holde foredrag. Jeg elsker at få lov at fortælle om vintage, bæredygtig mode, kvindeidealer og modehistorie, så det har virkelig været en fornøjelse at komme rigtig igang med at holde foredrag. Og jeg bliver så uendelig glad og stolt, når der rent faktisk er nogen som sætter tid af til at komme og hører hvad jeg siger – det er stort!

I 2017 var jeg til Elle Style Awards for første gang. Det lyder muligvis fjollet at se det som en bedrift at være inviteret til en modefest, men for mig var det ikke bare et farverigt arrangement med masser af champagne, men et skulderklap og anerkendelse af at jeg har en lille bitte stemme i modeverdenen. Det gør mig pokkers stolt og selvom det sikkert nok var første og sidste gang, betød det meget at få lov at være med.

I 2017 var jeg på BogForum. Jeg må ærligt indrømme at jeg følte mig ret forfatteragtig (og ganske stolt), da der er en dag tikkede en mail ind med spørgsmålet om jeg mon havde lyst til at fortælle om min bog på BogForum (sammen med de andre rigtige forfattere) – det var jeg ret beæret over og takkede selvfølgelig ja med det samme.

I 2017 lancerede jeg Vintage Social. Som noget af det sidste i dette år, nåede jeg netop at indvie jer i mit nyeste projekt – Vintage Social. En lille ide som har vokset det meste af året og endelig fandt sin form til sidst. Jeg er rigtig glad for resultatet og glæder mig til at arbejde videre i 2018.

 

Tusind, tusind tak fordi I læser, kommenterer, tropper op og følger med – det er det som gør mig allermest stolt. Rigtig godt nytår, vi ses på den anden side!


Følg Storms Magasin på FacebookInstagram og Youtube