Storms Magasin

View Original

Lidt ro, en del kaffe og masser af farver.

Jeg er hjemme med Pontus i dag. Jeg ved ikke rigtig hvad han fejler, men han har haft feber de sidste par dage, nok noget influenza af en slags. I dag er det bedre, men vi har alligevel skippet vuggestuen, så han kan komme helt ovenpå igen. Og så jeg kan få bare lidt mere tid med ham. Det er synd at han er syg, men det er altså helt utrolig hyggeligt at han gider at sidde på skødet i timevis og synge og klappe begejstret mens vi ser alle tre sæsoner af Sofus på Ramasjang og deler en halv bakke jordbær. Der er noget virkelig afslappende ved bare at skulle sidde der, slå hovedet fra og mærke hans lille, varme krop ovenpå min. Og jeg får lov at holde om ham og snuse ham i nakken, lige så meget jeg har lyst til. Den chance lader jeg altså ikke gå, og tager gerne en ekstra dag, hvis jeg kan.

Faktisk har jeg også selv været halvsyg de sidste par page, er blevet slået ned af en heftig omgang sommerforkølelse som trykker i panden og gør det umuligt at trække vejret normalt. Og så kan jeg ikke gøre meget andet end at ty til den bedste medicin jeg kender – ro, kaffe og farver. Ok, jeg er ikke just helbredt endnu, men i går hjalp det faktisk lidt. Jeg havde lige et par timer inden Jan skulle på arbejde, så jeg svingede forbi en nærliggende kaffebar med computeren under armen og satte aftryk på kaffekoppen med en ny læbestift. Intet tager fokus fra trætte, røde øjne som farverigt tøj og en solid pink på læberne. Denne her er fra Clinique og hedder Plushest Punch (dem der finder på de der makeupnavne må have en fest på kontoret). Farven er virkelig fin og læbestiften er meget behagelig at have på. Kan i det hele taget kun anbefale læbestifter fra Clinique, som er de bedste jeg har prøvet indtil videre. Og her er der altså ikke tale om sponsoreret indlæg eller ligende, men tips om gode læbestifter skal man give videre. Det er en naturlov og burde komme på recept fra lægen på lige fod med antibiotika og allergidråber. For det hjælper. Lidt i hvert fald.

Håber I er raske og farverige derude, og husker at sætte tid af til at snuse børn, dyr eller gode venner i nakken. Det er det allerbedste.


Følg Storms Magasin på Facebook, Instagram og Youtube