Storms Magasin

View Original

Tak for i år!


Tak for i år alle sammen. Tak fordi I kigger forbi bloggen her, kommer til mine foredrag og messer, køber min bog og generelt bare er søde og dejlige mennesker, når jeg støder på jer ude i virkeligheden. Tusind tak for det.

Jeg er officielt gået på barsel og har brugt de sidste uger på at sænke tempoet, holde jul og forberede mig for familieforøgelse i starten af det nye år, derfor har jeg været lidt stille. I morgen er årets sidste dag og det passer mig så fint – jeg er klar på at tage hul på 2019 med alle de overraskelser det må bringe. Sjældent har jeg været så uforberedt på et nyt år, men har en forbavsende ro omkring det. Først kommer babyen og så må resten passes ind. Jeg tænker (og krydser fingre for) at arbejde og familieliv flasker sig sådan nogenlunde – vi finder nok ud af det på den ene eller anden måde.

Lige nu vil jeg bare ønske jer rigtig godt nytår, sige endnu en gang kæmpe TAK og dele mine 9 billeder I bedst kunne lide på Instagram i år – barnevogne, vintagekjoler og blå nuancer tydeligvis:

  1. Med den hvide barnevogn fortalte jeg om babyen som kommer lige om lidt. Vi købte den en varm sommerdag hos Børnemagasinet og om mindre end tre uger har jeg termin.

  2. Århundredets varmeste sommer og jeg følte mig allerede meget tyk og meget gravid – nu kan jeg se at det jo bare var en lille bitte bule, jeg gik rundt med. Sådan er det ikke længere.

  3. Smukke grønne og blå vintagekjoler som matchede mit mintgrønne kontor perfekt.

  4. Skattejægerne blev genudsendt igen igen og her er et af billederne, som blev taget den dag.

  5. Et billede fra min bog og savnet efter sommer.

  6. En forside og artikel i Politikens Ibyen om København Vintage. Det var i slutningen af marts, jeg havde influenza og var ret rundt på gulvet. Men når Ibyen ringer, må man sminke sig ud af feberen og tage høje laksko på – så det gjorde jeg.

  7. En af mine yndlingsskatte: en lyseblå 1950’er-kjole med store blomsterapplikationer. Købt på Malmö Vintagemesse for flere år siden, men stadig en favorit.

  8. Et tilbageblik på dengang Pontus kunne passe ned i en barnevogn og vi var farvekoordinerede i Frederiksberg Have. Glæder mig til at rulle snart igen.

  9. Foto shoot med magasinet IN til en artikel om min garderobe og vintagebegejstring.

Godt nytår, vi ses i 2019.