A night of classic burlesque!

burlesk_stormsmagasin For mig er januar og februar de hårdeste måneder at komme igennem. Det er mørkt, det er koldt, der er ingen særlige fridage eller højtider og i det hele taget er det lige som om at alting går lidt i stå. Derfor er det ekstra tiltrængt med festlige arrangementer, som kan kaste lidt glitter ud over denne lange, lidt triste periode. Og heldigvis er der netop lige præcis sådan en aften om hjørnet.

Fredag d. 13. og lørdag d. 14. februar afholdes for første gang Burlesk - Burlesque og Comedy Club på Bremen Teater i København. Burlesks åbningsarrangment byder på det kendte show Cabaret New Burlesque med verdensstjerner som som Catherine D’Lish, Dirty Martini, Mimi Le Meaux og Julie Atlaz Muz. Det er første gang at København lægger scene til så stort et burlesque arrangement og jeg er så spændt på at opleve det. Især fordi der er lagt op til en aften i klassisk 50er-60er burlesque stil med alt hvad det indebærer af palietter, kæmpe fjervifter, smukke kostumer, kunstige øjenvipper og tassels.

Så selvom jeg på det tidspunkt er godt i gang med sidste tredjedel af min graviditet og energien nok ikke er helt hvor den har været, glæder jeg mig helt vildt til at finde rhinsten og rød læbestift frem og drikke litervis af danskvand i champagneglas. Min garderobe bliver kun mere begrænset, som jeg vokser, men må jeg forsøge at være kreativ. Graviditet og vintage glamour er umiddelbart ikke den letteste kombination, men forhåbentlig lykkes det at finde noget rimeligt jeg kan klemme mig i. Og ellers må ty til det ældgamle trick og iføre mig alt for store smykker og højt hår for at kompensere. Vi får se.

Mere information om Burlesk findes på den officielle facebookside og billetter kan købes på billetlugen.

Jeg håber virkelig vi ses!

20140514_le_cabaret_new_burlesque_de_roma_0246_by_uchoose-d7j2ntvEnglish recap: The world famous burlesque show Cabaret New Burlesque is coming to Copenhagen! Click on the images for source.