Christmas and New Years in Los Angeles!

la_stormsmagasinOm lidt under 3 måneder pakker jeg kufferten, tager min mand i hånden og flyver endnu en gang over atlanten - hele vejen til englenes by, Los Angeles! Sidste år var vi i USA hele oktober måned, men fik kun lige skimtet LA, så nu kommer tilbage for at få mere. 14 dage har vi denne gang og skal både holde jul og nytår, inden vi tager tilbage til København i starten af januar. Jeg har altid godt kunne tænke mig at rejse i julen og opleve højtiden et andet sted. Håber på en helt vild kitch jul med plasticjuletræer, kulørte lamper og alt for meget glitter. Og et vaskeægte amerikansk julemåltid - i vegetarudgaven naturligvis.

Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage og er allerede så småt i gang med at planlægge hvad jeg gerne vil se. LA er spækket med gode vintage- og pladebutikker, så det kommer vi helt sikkert til at bruge noget tid på. Ud over det vil jeg også rigtig gerne se Universal Studios, The Getty Center, Malibu og Catalina Island. Og så skal vi spise en masse god mad, som altid er en stor (og vigtig del!) af vores rejser. Det er så fantastisk hvad der findes af god vegetarisk og vegansk mad uden for Danmark - og LA er ingen undtagelse. Forhåbentlig er det også varmt nok til at hoppe en tur i vandet.

Hvis I har nogle gode ideer til hvad man ellers skal se/opleve/prøve/smage/købe i LA ville jeg elske at høre fra jer! Og hvad med jul og nytår - hvad skal vi mon finde på?

English: We're spending Christmas and New Years in LA this year and I'm so exited! Can't wait to spend two whole weeks in this wonderful and crazy city shopping for vintage and eating A LOT of veggie burgers. If you have any ideas about what to do/see/taste/buy in LA please let me know! And what about Christmas and New Years eve - what to do?

Pictures from my LA board on Pinterest!