How to decorate a small space with vintage interior

Jeg har fået endnu en god udfordring: Hvordan indretter man et værelse, så det bliver hyggeligt og vintage-agtigt? Og samtidig ikke koster en bondegård? Her er lidt inspiration og et par ideer! Små møbler og tæpper

Når man ikke har så mange kvadratmeter, nytter det ikke noget at fylde halvdelen af pladsen ud med en stor hjørnesofa. Find derfor små møbler, som er brugbare og let kan flyttes rundt. Det giver muligheden for at lave lidt om, hvis man bliver trænger til noget nyt. Det er ret nemt at finde små vintagemøbler på diverse loppemarkeder og retro/vintage/antikbutikker. Især små kommoder og sofaborde er til at få fat på. Og ellers findes der en del reproduktioner også. Herunder er et par eksempler fra Sofakompagniet og IKEA som bl.a. lavet et par fine stole, som også er overkommelige i pris. Et gulvtæppe vil jeg også anbefale – det er en god måde at give et rum et særligt udtryk og er altid hyggeligt.

vintage_interior_stormsmagasin

1  /  2  /  3  /  4  /  5  /  6  /  7

Alle detaljerne

Og så er der jo alt det som skaber vintagestemning, hygge og personlighed – detaljerne. Puder, spejle, plakater, skåle, lamper, vaser, planter osv. Jeg finder selv rigtig mange fine ting på loppemarkeder, men igen er der også meget at finde i butikkerne og på nettet. Der bliver især lavet rigtig mange flotte plakatgenoptryk, som er en nem og billig måde at give et rum den rigtige vintagestemning. Det er især detaljerne som gør forskellen i et rum – det kan blive grafisk med nogle enkle ting i stærke farver, romantisk med fine guldrammer eller retro med de rigtige mønstre og farver.

Håber det gav lidt inspiration! Næste gang kigger jeg på vintageinspirerede sengetæpper, som faktisk også var en del af udfordringen. En svær disciplin, men jeg giver det bestemt et skud. Send mig gerne links, hvis I har nogle gode ideer!

vintage_interior_2_stormsmagasin

1  /  2  /  3  /  4  /  5  /  6  /  7

English recap:  A little inspiration and a few ideas for decorating a small space with vintage interior! Pics from my Pinterest account.