Jeg elsker mandag!

mandag_stormsmagasin Billeder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Mandag har nu aldrig været min favoritdag. Synes altid det har været lidt (meget) hårdt at komme tidligt op efter weekenden og afsted på arbejde. Men ikke længere. Nu tripper jeg faktisk lidt søndag og lægger planer for al det jeg gerne vil nå mandag. Det føles ret godt, så godt at jeg endda arbejder på sådan en højhellig 2. pinsedag som i dag.

Denne mandag har jeg skrevet på en artikel til Metro Xpress, som handler om vintageindretning i sommerhuset – hyggelig sommerstemning med farverige loppefund, udekøkken og vintagevaser med håndplukkede buketter. Nu mangler jeg bare sommerhuset. Artiklen kan læses i avisen torsdag eller fredag, jeg er ikke helt sikker endnu.

Derudover har jeg haft gang i mit nye krøllejern, som HH Simonsen har været så søde at sende mig.  Det blev der et par vintageinspirerede frisurer ud af, som jeg deler med jer snart. Det første indlæg skulle gerne være klar allerede i morgen.

Hej fine mandag, vi ses snart igen!

English recap: I love mondays! Today I've been working on an article about vintage interior and some guides to vintage inspired hairstyles. Stay tuned!