Mine 13 favoritkjoler (inkl. en absolut yndling) fra The Met Gala 2017

metgala_stormsmagasin I går løb det famøse Met Gala af stablen (altid d. første mandag i maj), og udover Oscar-aftenen er det her virkelig eventet for de store kjoler og vilde outfits. Derfor var det første jeg gjorde i morges også at tjekke alle billederne hos Vogue for at se kreationerne – og der er rigtig mange fine i år!

Her er mine 13 favoritter (inkl. en absolut yndling): metgala_2_stormsmagasin

Miranda Kerr i metallisk 1950'er-inspirerede kjole fra Oscar de la Renta. Sindssygt flot og klassisk med et moderne twist. Og Rita Ora i en af de mest kreative kjoler fra Ora Marchesa – en stor rød sløjfe over pudderfarvet tyl, ja tak!metgala_3_stormsmagasin

Claire Foy i en virkelig smuk blomstret kjole fra Erdem og Jessica Chastain i gul Prada-kjole (får heftige Belle-associationer!)

metgala_4_stormsmagasinJeg synes altid det er lidt kedeligt, når gæsterne vælger sort, men de her to kjoler er alligevel værd at have på listen: Dakota Johnson i store Gucci-blomster og Alexa Chung i en prikket kjole fra Diane von Furstenberg. Og så er der andre som (desværre) vælger glimmer-g-streng og -tunika...

metgala_5_stormsmagasinElsker kombinationen af sorte fjer og lyserød satin på Zoe Kravitz (Oscar de la Renta) – materialekontrasten er så flot og virkelig effektfuld. Og så elsker jeg pudderrosa og rødt hår, det er altid så smukt – Karen Elsoni vintageinspireret Lanvin-kjole.

metgala_6_stormsmagasin

Leslie Mann i cremefarvet kjole fra Chanel med den flotteste silbebenseffekt på underdelen – får lidt en 30'er-vibe af kjolens enkle, men sexede form, de røde læber og Hollywoodkrøllerne. Og Bee Shaffer i Alexander McQueen af forskellige brokadestoffer og laaaaangt slæb. Går op for mig at jeg har brug for mere slæb i min garderobe.

metgala_7_stormsmagasin

Elsker, elsker, elsker Haley Bennetts blomster på hovedet! Uden tvivl en vinder på frisurefronten, helt vidunderligt, og passer perfekt til den eventyrlige Dolce & Gabbana blondekjole med guld og sølvdetaljer. Og er der nogen som skal komme svømmende i metervis af isblå chiffon fra Miu Miu, så er det altså Elle Fanning. Hold nu op det er pænt.

metgala_stormsmagasin

Men min absolutte yndling er altså Zendaya i Dolce & Gabbana Couture! Kæmpestor, farverig kjole med blomster og papegøjer og igen – slæææææb. Den kjole er fuldstændig magisk, og jeg elsker at hun bærer den så afslappet med udslået hår og et minimum af smykker og alligevel er ultra glamourøs – wauw altså!

Har I en eller flere favoritter?

ps. Læs meget mere om The Met Galas historie og se nogle af de mest ikoniske kjoler hos Katoni lige her!

English recap: My 13 favorit dresses af The Met Gala 2017...