My favorite winter breakfast + Hari Tea

haritea_4_stormsmagasin Hver morgen når mit ur ringer, er det bælgmørkt. Ikke en snert af den kommende dag er i sigte og det mest naturlige ville være at vende sig om på den anden side og sove videre indtil lyset vender tilbage. Desværre er mit arbejdsliv ikke indrettet efter nordens årstider og jeg bliver nødt til at stå op selvom det stadig er sort som natten og temperaturen ligger langt under rimelighedens grænser.

På disse mørke, kolde dage har jeg virkelig brug for en ordentlig start. Ikke noget med at stresse rundt og skulle nå alt på ingen tid, det fungerer slet ikke for mig. Jeg starter med at tage denne på. Det føles godt og ekstra luksuriøst på en grå hverdag. Så sætter jeg vand over, laver havregrød, river et æble og hakker hjemmelavede brændte mandler, som jeg næsten altid har stående. Meget nemme at lave (se min opskrift her) og ellers er ristede mandler og en smule flydende honning også rigtig fint. Havregrød i skålen, revet æble og mandler på toppen og en god varm kop te ved siden af – min yndlings vintermorgenmad!

haritea_3_stormsmagasin

Meget belejligt fik jeg for et par uger siden en kasse med Hari te ind af døren. 8 forskellige - alle sammen økologiske og smager virkelig godt. Jeg har nu prøvet dem alle sammen flere gange og mine favoritter er klart Delighted med ingefær og citron, Talk to Me med lakrids, mint og lavendel og Sanctify med ingefær, fennikel og kanel. Alle meget vinteregnede og lidt julede også.haritea_2_stormsmagasinMed al den nye dejlige te er jeg blevet nødt til at udvide teområdet med en ekstra hylde, så nu pynter alle Hari teerne øverst oppe med alle de fine farver og illustrationer - og det er altså lidt af et blåstempel. Som det meget visuelle menneske jeg er, er det kun de mest visuelt indbydende ting, som kommer op på hylderne, alt andet bliver gemt i skuffer og skabe. Jep, de er bestemt godkendt – både på smag og udseende!

haritea_stormsmagasin

English recap: My favorite winter breakfast: oatmeal with shredded apple and caramelized almonds - and a cup of hot Hari tea on the side. Yum!