Opgrader din efterårsgarderobe

efterar_stormsmagasinBilleder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Lige som man troede at efteråret havde meldt pas i år, luskede det alligevel ind over landet. Sådan ret markant egentlig og nu tror jeg altså det er kommet for at blive – det er selvfølgelig også 7. oktober, så det er vel rimeligt. Selvom jeg allerede savner de lyse og lune morgener, så er det egentlig helt okay med efteråret, som klart er en af mine favoritårstider. Luften er så frisk, men man kan stadig holde ud at være udenfor og man kan igen hygge sig indenfor med god samvittighed. Og så byder årstiden også på et glædeligt gensyn med en stor del af min garderobe, som jeg helt havde glemt at jeg savnede: alle frakkerne, de varme trøjer, halstørklæder og strikkede sokker. Men selvom dagene bliver kortere og mørket mere udbredt, er der ingen grund til at lade der gå huleboer i garderoben. Egentlig vil jeg sige at jo koldere og mørkere, jo mere fest og glitter på tøjet – sådan en meget god grundregel at have i baghovedet.

Her er 6 tips til et lidt festligere efterår:

1. I stedet for at vikle det traditionelle halstørklæde om halsen, kan man jo også binde en fin sløjfe, som en dekorativ og varmende detalje. 

2. Tykke strømper i fine sko, er noget af det bedste jeg ved. Især hvis skoene ikke er for delikate, men har tykke hæle og store spænder.

3. Hvid beret, store solbriller, rød læbestift – så enkelt kan det gøres.

4. Endelig kan man igen bruge alt sit tøj på een gang. Næsten da. Hold dit lag på lag outfit stramt med tøj i samme farvetone, eller kør en eklektisk stil med masser af farver og print. 

5. Ingen grund til at gemme festtøjet væk! Brug endelig alt det som glimter og glitrer sammen med tyk strik og varme støvler.

6. En skjortekrave med et fint print kan give enhver sweater nyt liv. Tilsæt også gerne de store juveler for ekstra kapow!

English recap: 6 tips for brighten up your fall wardrobe