Use vintage accessories to upgrade your party outfit

vintageaccessories_stormsmagasinUtallige julefrokoster, juleaften og nytår står for døren og det kræver en del forskellige festlige outfits. Hvis man ikke har tænkt sig at købe noget nyt til en hver lejlighed - eller som mig er gravid og derfor ikke passer godt i sin sædvanlige festlige garderobe - er her et par tips til hvordan man nemt kan opgradere en enkel kjole med vintage accessories. gloves_stormsmagasin

Handsker! Man kan få så mange smukke handsker i diverse genbrugs- og vintagebutikker. Og ofte ret billigt. De kan gøre enhver kjole glamourøs på et øjeblik. Og vil man have det endnu mere festligt, kan man jo binde en stor silkesløjfe på eller pynte dem med palietter og sten. Man kan selvfølgelig også holde dem enkle med en stor cocktailring eller glitrende armbånd udenpå.

hair_stormsmagasin

Pynt på hovedet! Jeg synes ofte folk overser alle de muligheder der findes for at pynte hovedet (mig selv inklusiv). Der er jo næsten ingen grænser for hvad man kan pynte sig med deroppe på toppen - dekorative turbaner, blomster, hårbøjler, opsatte frisurer og diverse glitrende hårpynt. Det ser muligvis lettere avanceret ud, men behøver ikke være så svært. Bliv inspireret af video tutorials på YouTube og leg med mulighederne. Det bedste er at bruge lidt tid en aften inden den store aften til at eksperimentere med det - og ikke 5 min før man skal ud af døren!

Og man behøver altså ikke en masse avanceret værktøj for at få det til at fungere. En børste, nogle gode hårprodukter og en masse hårnåle. Og noget pynt selvfølgelig! Jeg har faktisk næsten ikke noget decideret hårpynt, men bruger altid gamle brocher og stofblomster som jeg sætter fast med hårnåle. Og for de gravide damer med en pause fra hårfarvningen (som mig selv) er det jo en oplagt mulighed for at gemme den mørke bund med noget mere dekorativt.

jewelry_stormsmagasinSmykker! Smykker, smykker, smykker! Find de aller største og mest glitrende frem til de festlige lejligheder – de kan få selv den billigste kjole til at ligne en million. Og her snakker jeg altså ikke om ægte guld og diamanter! Selvfølgelig dejligt hvis du har økonomien til det, men ellers kommer man også rigtig langt med simili. Og får en del mere glitter for pengene. En lille, elegant taske kan også fungere som et helt smykke i sig selv!

English recap: You don't have to buy a new dress for every occasion - you can simply accessorize it different from time to time. Above is some ideas how to - with gloves, prettiness on your head and jewelry! Click the Google Translation button to get the full translation.

All pictures from my Pinterest account.