for virksomheder

KBHVintage_Batch3(12of86)CA1_8109_2.jpg
 

Vintagetøj og -styling

Jeg hjælper gerne med at finde vintagetøj og -tilbehør til en film, en fest, et teaterstykke, et photo shoot eller noget helt andet. Fortæl mig om opgaven og lad os snakke om mulighederne. 

Pris efter aftale.

 
 

Eksempel: Holdet bag kortfilmen, SIA, som vandt Robert-prisen for bedste kortfilm i 2017, lejede en stor del af min vintagegarderobe til filmen. 

 
Foto: Louise McLaughlin

Foto: Louise McLaughlin

 

 
 

Book et foredrag

Vil I vide mere om vintage, modehistorie, personlig stil og styling med vintage, bæredygtig mode eller historiske kropsidealer, så kommer jeg gerne og fortæller om det. Læs mere om mine to foredrag om vintage og bæredygtig mode, som jeg kan tilbyde, men lad mig også gerne høre, hvis I har andre ønsker til foredrag.

 
 

 
 

Blogsamarbejde

Jeg er altid åben for en snak om samarbejde på min blog og Instagramprofil, men er meget kritisk med hvem eller hvilke produkter som får plads på bloggen. Det er vigtigt for mig at det er noget som passer ind i mit univers og at jeg kan stå inde for virksomheden og produktet. Der bliver altid gjort opmærksom på sponsorerede indlæg. Send mig gerne en mail og lad os snakke om mulighederne.