FAQ om vintage

Billede fra København Vintage af  Carolina Segre

Billede fra København Vintage af Carolina Segre

 

Jeg får ofte mange gode spørgsmål tilsendt og har lagt mærke til at der er nogle gengangere imellem. For at gøre det lettere for os alle sammen, har jeg samlet et lille udvalg af de mest stillede spørgsmål og forsøger her at svare så godt jeg kan:

 

 

> Hvad er vintage?

Der findes ingen endegyldig definition på vintage, når det drejer sig om tøj og tilbehør, men for mig er vintage alt mellem 1920-1979. Alt det som skabt før 1920 er antik og alt efter 1979 omtales genbrug eller secondhand. 

 

> Hvor finder jeg vintagetøj?

Du kan finde vintagetøj mange forskellige steder: på loppemarkeder, i genbrugsbutikker, på nettet og selvfølgelig i vintagebutikkerne. Læs mine guides til vintageshopping i København, Malmö, Paris, New York og Los Angeles.

 

> Jeg vil gerne sælge mit vintagetøj – hvad gør jeg?

Der findes tre forskellige måder at sælge vintagetøj og -tilbehør: Til en butik, på nettet eller et marked. 

 

> Jeg har svært ved at finde vintagetøj som passer – hvorfor er det så småt?

Der er flere grunde til at du kan opleve at vintagetøj ofte er mindre end moderne tøj, men primært fordi vi er blevet en del højere og bredere de sidste 100 år.

 

– Hvornår er der vintagemesse igen?

Datoen for vintagemessen København Vintage 2019 er endnu ikke endeligt på plads, men det bliver i foråret. Følg København Vintage på Instagram, Facebook og få tilsendt nyhedsbrevet om seneste nyt.

 

 

 

> Hvordan booker jeg en stand til København Vintage?

Det er endnu ikke muligt at ansøge om stande til vintagemessen København Vintage 2019, men jeg sender dig gerne en mail, når de bliver sat til salg. 

 

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail.