Malmö vintage shopping guide

Bor man i københavnsområdet er der ingen undskyldning for ikke at tage turen over sundet og besøge Malmö. Det tager kun en halv time med toget fra Københavns Hovedbanegård, og så kan man bruge hele dagen i den hyggelige by med fika og vintage!

malmo_16_stormsmagasin.jpg

ManiDavidshallsgatan 8

Mani er uden tvivl min yndlings-vintage-butik i Malmö! En meget fin lille butik med ufattelig mange gode sager – tasker, sko, frakker, hatte, smykker og kjoler i lange baner fra ca. 1900 og frem. Og så findes der ovenikøbet et helt rum med herretøj og tilbehør, hvilket kan være svært at finde andre steder.


Love Street VintageKärleksgatan 5

Love Street Vintage er en sjov, lille butik med mange fine, skæve og kitschede sager. Helt sikkert en butik man kan finde ægte skatte i hvis man har tålmodigheden til at lede.


Famous Ape, Davidhallsgatan 9

Famous Ape byder på godt og blandet, både nyt og gammelt: stueetagen har reprotøj, sjove dimser og fine gamle bånd og knapper. Går man i kælderen finder man et stort udvalg af retro- og vintagetøj fra 1950-1980, sko og en lille samling børnetøj.

Beyond RetroMöllevangstorget

Beyond Retro er en klassisk second-hand-butik fyldt med tøj, sko og accessories til rimelige priser. Tøjet er fra 1940’erne til 1990’erne, men der er klart mest fra 70’erne og frem. Butikken har god plads og orden, så det er nemt at danne sig et overblik. Lige ved indgangen findes der en lille afdeling med de ældre sager, og her der er helt sikkert mulighed for gøre gode fund.