10 gode, praktiske (og smukke!) juleønsker

onsker2016_stormsmagasinDer er kun lidt over 2 uger til juleaften og jeg er helt sikkert ikke den enste som er i gang med at sende ønsker ud til familie og venner. Faktisk har jeg for et par dage siden sendt mine afsted, men tænkte at der måske var andre, som kunne bruge lidt inspiration til sin egen liste eller som inspiration til kvinden som har alt (og alligevel altid mangler noget). De fleste af mine ønsker i år er gode, brugbare hverdagsting, som jeg vil bruge mange gange og derfor er det også vigtigt for mig at det er både er smukt, lækkert og god kvalitet. Det er jo i virkeligheden her det giver mest mening at lægge pengene, for hverdagene er der immervæk mange af og de er altså sjovere med det rigtige (og det smukkeste!) udstyr. Her er lidt inspiration: 1. Your Beauty Mark af Dita von Teese. Fordi jeg da rigtig godt gider at læse lidt mere om hvordan hun gør alt det der, hun gør. Fantastisk ser det jo ud.

2. Halstørklæde fra Beck Söndergaard. Mærkede lidt på det her en dag i Magasin og synes det var så fint og lækkert. Ville passe virkelig godt med min lyseblå Lilli Ann frakke især.

3. Stribet glimmertrøje fra Mads Nørgaard. De her findes i flere farver og egentlig ønsker jeg mig dem alle sammen, men den her fik en plads på collagen, da det nok er den mest julede med sine guldstriber.

4. Strømpebukser fra Sneaky Fox. Når man altid går i kjole kommer man igennem en del strømpebukser sådan en vinter. Jeg er ret glad for dem fra Sneaky Fox, da de både er god kvalitet og også har mange fine farver og mønstre. De prikkede er nogle af mine favoritter!

5. Advanced Style af Ari Seth Cohen. De seje og stilede modne damer har vi efterhånden har oppe og vende en del gange og jeg ønsker mig selvfølgelig bogen med dem alle sammen til at suge inspiration fra hele 2017. Og fremover.

6. Rød Moleskine kalender. Denne gave har jeg allerede givet mig selv, da jeg er i fuld gang med at lægge planer for 2017. Må alligevel lige give tippet videre, for jeg bliver så glad hver gang, jeg hiver den op af tasken.

7. Clinique Superdefense. Min yndlings ansigtscreme som jeg er ved at løbe tør af. Giver god fugt og har også solbeskyttelse, som er godt for min sarte, lyse hud.

8. Origins Drink Up Intensive. Den bedste fugtgivende ansigtsmaske til tør decemberhud.

9. Adidas Gazelle sneakers. Jeg er normalt ikke rigtig til sneakers, men de her pink retro sneakers ville være ret perfekte til mine morgenture i Frederiksberg Have til foråret.

10. Viola Sky silke chemise. Der er virkelig ikke noget end ren silke under tøjet. Elsker Viola Skys glamourøse, vintageinspirerede undertøj, som er ren hverdagsluksus.

English recap: 10 gift ideas for Christmas