15 fødselsdagsønsker

15_oensker_stormsmagasin1. september og efteråret er officielt landet! Selvom jeg klart er til den varmere og lysere halvdel af året, elsker jeg denne årstid mere end noget andet. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men hver gang september melder sin ankomst får jeg en følelse af uventede eventyr og at alt er muligt. Jeg får lyst til at sætte nye projekter i søen, rydde op, rydde ud, lave om, rykke rundt i lejligheden og kigge efter nyt til efterårsgarderoben. Dels er det nok fordi, at det altid er i denne periode, man starter i skolen igen eller på et nyt trin i sin uddannelse. Men for mig er det også måneden, jeg kan sætte endnu et lys i lagkagen og erklære mig et år ældre og det lægger utvivlsomt op til fornyelse. Og kage. Og ønsker ikke mindst. Allerhelst ville jeg jo ønske at Eddie var her. Men da det desværre ikke kunne lade sig gøre, måtte jeg finde på noget andet. Som sagt, så gjort – 15 fødselsdagsønsker: 1. Muligvis det perfekte tørklæde. Lyserød cashmere og uld, ja tak. Fås her og i Filipa K på Gammel Kongevej.

2. Endnu en frakke? Ja endnu en frakke. For jeg har jo ikke en sort/hvid hanefjerdsternet, vel?

3. Hvide solbriller har vi snakket om. Jeg ønsker mig dem her!

4. Biografi om en af de allersejeste kvinder nogensinde, Elsa Schiaparelli. Den gad jeg godt læse.

5. Denne her vase fangede mit blik sidste gang jeg var forbi Design Delicatessen på Frederiksberg Allé. Lige dele lækker og kitsch, jeg elsker den.

6. Sophia startede med at sælge vintagetøj på Ebay som 22årig og 8 år efter var hun chef og kreativ direktør hos Nasty Gal. #Girlboss.

7. Jeg har netop investeret i mega praktiske (men stadig flotte) gummistøvler, så jeg kan blive ved med at gå lange ture med barnevognen, når efteråret for alvor sætter ind. Og de her ville komplimentere min lille samling af praktiske (men stadig flotte) sko og støvler.

8. De sejeste damer fra Advanced Style. Nu i bogform.

9. Det er bare lidt sejere at handle ind i Føtex med det her net. Fås også i Illums Bolighus.

10. Hårelastikker med glimmer. Nævnte jeg at jeg fylder 31? Fås også i Pico butikkerne på Østerbrogade og i Grønnegade.

11. Chokolade. Og meget gerne flødeboller fra Summerbird, verdens bedste efter min mening.

12. Jeg købte denne ansigtolie sidste år og den er altså virkelig god (og økologisk). Nu er den brugt op og jeg ønsker mig en ny!

13. Egentlig kan jeg bedst lide farver – både inderst og yderst. Men hvis der er prikker på, så går sort også.

14. Verdens bedste læbepomade, intet mindre. Jeg har brugt den i årevis og kan umuligt gå igennem en vinter uden. Fås bl.a. i Matas og Magasin.

15. Sidste år var jeg så heldig at få den fineste gule taske fra The Leather Satchel. Den har jeg været så glad for, så i år ønsker jeg mig en lidt større model i baby blå. Forhåbentlig har jeg alle regnbuens farver, når jeg fylder 60. (Og så er der endda 33% på alle taskerne lige nu!)

English recap: This years birthday wishes!