3 winter related blog posts too good not to share

wintertips_stormsmagasinJeg holder meget af at følge med i andre blogs. Der er så mange fine, gode og inspirerende at jeg nogle gange næsten kan få åndenød ved tanken om alle de indlæg der er der ude, som jeg med sikkerhed misser. Der findes simpelthen ikke tid nok i verden til at nå dem alle sammen. Anyways, så bruger jeg Bloglovin' til at holde styr på mine yndlingsblogs og gemmer de indlæg, jeg gerne vil vende tilbage til senere. Listen er lang, men her er et par, som egner ekstra godt til den kolde mørke tid vi går i møde. Noget til den knurrende mave, noget til den kolde krop og noget til de tørre læber!

15138565623_48e2f34dc6_b

De her oliven-gruyere-snegle ser altså virkelig gode ud. Og må være fantastiske til en skål varm suppe - bedste comfort food. Find opskriften her hos Joy the Baker.

IMG_2849

Emma har lavet en mini guide, om hvordan man bruger vintage, når vejret bliver koldere. Jeg kunne ikke være mere enig. Læs guiden her!

Untitled-4Og til sidst en opskrift på hjemmelavet økologisk læbepomade som dufter af chokolade, honning og appelsin. Lyder helt vildt lækkert, kunne dog være bange for at jeg kom til at slikke det af læberne, så snart det var smurt på. Find opskriften hos Evelinas Ekologiska lige her!

English recap: A few winter related blog tips!