Båndsalonen

baandsalonen_2_stormsmagasin I lørdags cyklede jeg en tur ind til byen, for at kigge efter et par gaver og købe noget til et lille forårsprojekt. Når man er glad for vintagetøj, følger der uundgåeligt en del opgaver med i kølvandet – der er altid noget som skal lægges op, lægges ned, vaskes, et hul som skal lappes, en plet som skal fjernes eller knapper som skal sys i. Og lige præcis knapper var det, jeg var ude efter. Derfor svingede jeg cyklen forbi Båndsalonen i Larssbjørnstræde, som er en af mine yndlingsbutikker i København. Et lille himmerige der bugner med farvestrålende bånd, store fjer, delikate silkeblomster og smukke knapper. Ja, faktisk alt det der man ikke anede, man manglede.

baandsalonen_4_stormsmagasin

Jeg bliver altid lige fascineret af de farverige bånd og vil have dem alle med hjem.baandsalonen_3_stormsmagasin

En overdådig lysekrone pryder loftet i den lille butik. Det manglede da bare.baandsalonen_6_stormsmagasin baandsalonen_stormsmagasin

Striber, prikker, farver og blomster i metervis.baandsalonen_7_stormsmagasinOg en del af dagens fangst. 5 smukke hvide knapper som bliver prikken over i'et på et loppefund fra sidste år. Hvad de bliver syet på, viser jeg jer snart!

 

English recap: Visited one of my favorite shops in Copenhagen, Båndsalonen, the other day...