Easter // part two

paaske2_6_stormsmagasinAnden del af min påskeferie tilbragte jeg udenfor Københavns trygge rammer hos min mor på Sydfyn. Der var pyntet fint op til påske både indenfor og udenfor. paaske2_3_stormsmagasin paaske2_4_stormsmagasinJeg havde en del ting planlagt og bl.a. skulle vi besøge Karen Margrethe, som før har foræret mig en af sine smukke kjoler. Hun havde en stak mere, som hun spurgte om jeg havde lyst til at komme forbi og se på og det kunne jeg selvfølgelig kun takke ja til. En ting er at finde sine kjoler i butikker og på nettet, en helt anden ting er derimod at blive inviteret ind i et hjem og tale med personen, som selv har brugt kjolerne - flere af dem, havde hun endda selv syet. Efter et par hyggelige timer med gode historier, kaffe og kage kom jeg derfra med 7 nye smukke vintagekjoler og kunne ikke være gladere. Hvor heldig har man egentlig lov at være?

paaske2_5_stormsmagasin

Dagen efter tog min mor og jeg til Århus. I en af mine nye vintagekjoler fra Karen Margrethe naturligvis. Den er helt sindssygt flot og passer fuldstændig perfekt. Det gjorde alle kjolerne faktisk, hvilket var virkelig heldigt. Det var lidt ligesom om det var meningen at jeg skulle have de kjoler, tænker jeg. Lige meget hvad får de i hvert fald nyt liv og masser af kærlighed i min garderobe, ingen tvivl om det.

Men tilbage til Aarhus for jeg har længe frygtelig gerne ville besøge vintagebutikken Vintage Divine og nu fik jeg endelig muligheden. Først gik vi dog en tur i solskinnet, spiste frokost kiggede på fine huse og guldbiler.

paaske2_stormsmagasinpaaske2_2_stormsmagasinTil sidst nåede vi frem til butikken og brugte et par gode timer på at prøve alle de flotte kjoler, tage billeder og snakke med Mette, som ejer Vintage Divine. Billeder fra butikken skal I selvfølgelig ikke snydes for, men det kræver sit helt eget blogindlæg - og det kommer snart!

vintagedivine_stormsmagasin

English recap: Spent a few days at my moms in the country side, went to Aarhus and visited the lovely vintage shop Vintage Divine. A blog post about the shop is coming up soon!