Farvekoordinerede fødselsdagsgaver

gaver_3_stormsmagasingaver_stormsmagasin Mandag fyldte jeg som sagt 32 (tak for jeres fine hilsner!) og hele weekenden op til, brugte jeg på at fejre det kommende år. Lørdag aften bød på Jagger-burgere, øl og gode veninder og søndag fejrede jeg dagen med familie og en tur på Arken. Som om det ikke var nok, ventede der endnu mere fødselsdagsfejring og flotte gaver mandag, hvor jeg i virkeligheden fyldte år. Pontus blev afleveret i vuggestuen og mig og Jan cyklede til Nørrebro i septembersolskin for at spise brunch på Kaf, som var vældig hyggeligt og ganske anbefalelsesværdigt.

Og så var der jo alle gaverne! Jeg er virkelig ret imponeret over alle de fine ting, jeg fik pakket ud og som gavepapiret røg, viste der sig nogle sammenhænge – i hvert fald i forhold til farverne. Jeg havde en del udfordringer i forhold til at levere gode ønsker, så de fleste gaver, måtte giverne selv finde på og de gjorde det langt bedre end jeg kunne drømme om. Så her er lidt inspiration til de kommende fødselarer, som heller ikke ved hvad de skal ønske sig – endda i to farvekoordinerede versioner.

gaver_3_stormsmagasin

I den lyserøde bunke gemmer der sig en stribet trøje fra Nørgaard, Snorkfrøken krus, makeuptaske fra Vita Hvass (syet i originalt vintagestof), smukke roser og scrub fra Badeanstalten.

gaver_4_stormsmagasin

Til den glamourøse morgenthe. gaver_5_stormsmagasin

Glæder mig til at prøve den nye scrub, som dufter helt fantastisk! Kan muligvis komme til at smage lidt på den også.gaver_stormsmagasin

Og den grønne stak byder på vintage reklamer fra Taschen, the fra Svaneke (dufter så godt!), glaskrukke fra Normann Copenhagen, endnu en Nørgaard trøje og kaktusvase fra Designdelicatessen.gaver_6_stormsmagasin

The til mit nye krus, vase til eksotiske blomster, striber til kommende efterårsdage...gaver_2_stormsmagasinOg glaskrukke til alt det vigtige. Altså smykker, små knapper og karameller og den slags.

English recap: Some of my colorful birthday presents!