Høj sol, stråhat og en stor drink, tak!

Da det ikke vælter ind med penge som selvstændig (ikke for mig i hvert fald), er tøjbudgettet også skåret gevaldigt ned. Jeg har derfor aftalt med mig selv at jeg først skal sælge noget fra garderoben, hvis jeg vil købe nyt – rimelig simpel logik egentlig. Det er gået meget godt de sidste par måneder, og det føles godt at have fået en form for økosystem i garderobeskabet, haha! For noget tid siden solgte jeg lidt forskelligt på Facebook, og nogle af de penge brugte jeg i sidste uge hos Viola Sky – se bare her:

Altid så fint pakket ind!

Hjerter og lyserødt silkepapir, det bliver altså ikke meget bedre!

Et voila! – den fineste lavendelfarvede bikini! Den bliver helt perfekt i kombination med varme sommerdage, stråhat og store, kølige drinks.

Jeg har faktisk længe været på udkig efter den perfekte bikini (eller bare en som var nogenlunde), men synes at de fleste jeg finder, enten er været for kedelige eller for pyntede. Eller har alle mulige mærkelige stropper og perler og sært print og store logoer. Og altid de der lave trusser, argh jeg hader at have dem på. Men denne her var præcis det jeg ledte efter! Højtaljede trusser som er så pænt og klædeligt (især til os med hofter og talje) og en simpel halterneck top, der sidder lige som den skal og er meget behagelig. Så fin og enkel!

Jeg elsker den sarte farve og det noprede materiale med de små blomster, som minder mig om vintagebadetøj og små, duftende lavendelposer.

Jo, jeg tror faktisk jeg er lidt lykkeligere med den her i skuffen. Hvornår er det rigtig sommer?

English recap: My new vintage inspired bikini from Viola Sky!