How to do Fashion & Storms Magasin præsenterer: Svaneke & Rønne

stormsmagasin_x_howtodofashion_KVEn kold decemberdag for snart et halvt år siden havde jeg et møde med Nanna fra How to do Fashion. Nanna spurgte om jeg ville designe en vintageinspireret drømmekjole, som hun ville lave et mønster ud fra og hendes kunder derefter kunne købe. Det ville jeg rigtig gerne og vi satte processen i gang. En del møder, lange snakke, mails, stofkiggeri, syning, tilpasning, mere syning og foto shoot og her er så det endelige resultat! Det blev ikke til een drømmekjole, men to mønstre bestående af overdel og underdel, som kan varieres og mikses på kryds og tværs – så kan de fleste forhåbentlig skabe noget som minder om deres egen drømmekjole. Jeg ledte lidt i gemmerne og fandt det første indlæg om vores samarbejde, hvor jeg skrev om min inspiration til designet: Min inspiration er mine mange sommerferier som barn på ønskeøen Bornholm. Blåt vand så langt øjet rækker, hvide sandstrande, store is, muslingeskaller, små skarpe sten, duften af hav, fisk på havnen og stejle klipper. Og hvad skal man have på? Noget stilrent, behageligt og og maritimt som både går til stranden, museet, lyngen og middag i byen.

Jeg synes egentlig vi er nået ret godt i mål, jeg er i hvert fald virkelig stolt af resultatet og tager gladeligt hele baduljen med på en sommerferie til Bornholm. Eller et hvilket som helst andet sted i verden for den sags skyld. Tak for det fine samarbejde Nanna og en kæmpe tak til Niels Ditlev for mange sjove timer i fotostudiet og det flotte kampagnebillede.

Mønstrene kan købes i How to do Fashions webshop fra fredag d. 27. maj, men kan allerede forudbestilles nu, hvis man slet ikke kan vente.

English recap: The patters I designed for How to do Fashion are done and ready to be pre-ordered!