Hvis Kleopatra var veganer

urtekram_kokos_4_stormsmagasin Sponoreret af Urtekram

Mig og min ekstremt sarte hud er på ingen måde gode venner med den danske vinter. Den mindste smule frost og mine hænder bliver ru og røde og mit ansigt tørrer helt ud. Så da jeg fik tilbuddet om en ordentlig omgang kokoslækkerier fra Urtekram, sagde jeg straks ja og forestillede mig liggende i et stort badekar i ren kokosmælk som en anden vegansk Kleopatra. Dog kom der ikke et badekar fyldt, derimod kokos i forskellige udgaver i lidt mere praktiske indpakninger. Der var både noget til håret, til hænderne og resten af den tørre krop.

urtekram_kokos_stormsmagasin

Jan kiggede mig over skulderen, da jeg ivrigt pakkede det hele ud og blev vist en anelse træt da jeg jublede at det er alt sammen KOKOS!! For jeg har et ganske nært forhold til kokos, for nært ville nogen mene. Jeg elsker det. Konsistensen, smagen, lugten, det er så lækkert. I det hele taget har jeg det rigtig godt med søde, fede, eksotiske smage og kan næsten ikke få nok. Min ultimative yndlingsfrugt er selvfølgelig banan og kommer jeg i nærheden af madvarer som både indeholder banan og kokos, har jeg ingen betænkninger – jeg skal have det. Jeg ved ikke hvor godt banan er til hud og hår, men kokos er i hvert fald kendt for sine mange plejende ingredienser og jeg har længe haft kokosolie på badeværelset, som fungerer perfekt som kropsolie og til at putte i håret (bare en lille bitte smule, ellers bliver det meget fedtet).urtekram_kokos_3_stormsmagasin

Da ikke alle er lige så vilde (som mig) med den markante kokoslugt, har Urtekram gjort rigtigt i at tone duften lidt ned. Den er meget let og delikat og vil man have endnu mere duft (som mig) kan man jo lige smøre en omgang kokosolie på inden bodylotionen. Det er for øvrigt også verdens bedste tip til virkelig vintertør hud – mens huden stadig er fugtig efter badet smører man olie på (behøver ikke være kokos) og derefter bodylotion.urtekram_kokos_2_stormsmagasinUdover duften minder produkterne mig meget om dem jeg kender fra Urtekram i forvejen – gode, drøje hverdagsprodukter, som både er lækre, visuelt tiltalende, veganske, økologiske og ingen dyr fik poterne i klemme i produktionen. Det vil jeg gerne have noget mere af. Og en Piña Colada, tak.