Influenza og 5 efterårsfavoritter

Processed with VSCO with f2 preset Regnen vælter ned, alt er gråt i gråt og jeg ligger i sengen med influenza på 4. dag. Det kan vist ikke blive meget mere efterår og jeg er ved at blive sindssyg – jeg hader at være syg. Hader. Jeg er virkelig dårlig til bare at ligge og kan kun tænke på tusind andre ting, jeg hellere vil, men hver gang jeg prøver, bliver jeg svimmel og får kvalme. I dag sidder jeg dog oprejst og bliver kun lidt svimmel af skrive. Heldigvis tog jeg allerede billederne til dette indlæg i sidste uge, så hvis det er muligt at få klemt lidt tekst ud af mig, har vi jo nærmest et blogindlæg.

Og meget apropos denne årstid (som får nogle af os ned med nakken) så ville jeg gerne tippe om nogle mine yndlingsprodukter – altså ikke at de holder influenzaen ude, til gengæld er de gode ved sart, skandinavisk hud som min. Nogle er gamle kendinge, andre er nye gode venner, men alle har de en særlig æresplads på badeværelseshylden. Her er 5 favoritter: efteraarsfavoritter_10_stormsmagasin

1. Clinique Chubby Stick Cheek. Ikke et hudplejeprodukt, men min nyeste blush, som jeg er blevet meget glad for. Jeg har været på udkig efter en fin og mere naturlig blush og faldt over denne fra Clinique, som har en dejlig cremet konsistens og er meget let at bruge. Farven hedder Balm Amp’d up Apple og er simpelthen så pæn, når den kommer på.

2.Tromborg Lip Cure. Jeg har brugt Tromborg Lip Cure hver eneste dag i årevis og elsker den. Bruger den også altid inden læbestift for at gennemfugte læberne, det giver det bedste resultat.

3. Avéne Tolérance Cream. En ny ansigtscreme som jeg bruger om aftenen og om morgenen inden min dagcreme. Dejlig konsistens, absorberes hurtigt og giver masser af fugt – og er rigtig god, hvis man har sådan en sart hud (som min), som flipper ud over det mindste.

4. Origins Drink Up Intensive. Helt klart den bedste fugtgivende ansigtsmaske, jeg har prøvet. Ikke at jeg har prøvet vildt mange, men den her er altså rigtig god. Bruges 1–2 gange om ugen istedet for natcreme og skal ikke skylles af.

5. Tromborg Mulivitamin Facial Mask. Den nyeste tilføjelse på hylden er denne rensende maske, som jeg fik i gave til min fødselsdag. Den giver rigtig fin, blød hud og fungerer virkelig godt sammen med fugtmasken fra Origins. Jeg er generelt ret glad for Tromborgs produkter, men da de ikke er helt billige er de gode gaveønsker.Processed with VSCO with f2 presetAlle produkterne kan købes i Matas, på nær Avéne, der skal man forbi Apoteket. Man kan helt sikkert også finde dem alle forskellige steder på nettet, hvis man ikke orker at gå ud i regnen.

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 presetDet var såmænd det, måske der er nogle julegaveønsker imellem. Og jeg kom igennem helt uden at kaste op eller besvime, halleluja!

English recap: My 5 fall favorites...