Lady Storm - behind the scenes

Som en anden Hollywood starlet, der netop er fløjet ind fra USA med kufferten fuld af vintagerober, var jeg søndag booket til et fantastisk og glamourøst photoshoot med nogle af de dygtigste og mest kreative mennesker jeg kender. Og som jeg endda også er så heldig at kunne kalde mine gode venner. Pauli Tvilling som er manden bag Danmarks mest eksklusive vintagebutik FN92 og dygtigste fotograf Kirstine Ploug havde planlagt shootet, som gik under titlen Lady Storm og havde mig og fire smukke 1950'er couture-kjoler i hovedrollen. Vi havde også besøg af to meget søde DR-medarbejdere, som filmede og interviewede undervejs. De laver nye afsnit til Skattejægerne, som Pauli og FN92 er en del af og bliver vist på DR1 til foråret.

Nå, men Mathilde og Liane var heldigvis fantastiske til at fange lidt billeder undervejs, lad os kigge på dem her.

 

Jeg startede dagen kl 8.30 hos Lillian Tveiten, som både er frisør og makeup artist, og fik ordnet hår og makeup. Jeg synes altid det er lidt grænseoverskridende at skulle overlade så vigtige emner til andre, da jeg er vant til at gøre det hele selv, men følte mig virkelig i gode og kompetente hænder hos Lillian og med god grund - hun er vanvittig dygtig og resultatet blev så flot.

foto-222

 

 

Makeup skal der til.

foto-223

 

Pauli havde købt de smukkeste kjoler hjem til lejligheden sammen med de mest overdådige vintage-smykker, man kan forestille sig - kæmpestore, farverige og glitrende halskæder, øreringe og brocher, som virkelig satte prikken over i'et på de glamourøse outfits. Her hjælper Liane mig med de sidste og afgørende detaljer. Hun er altså kvinden man skal gå til, når man skal være helt sikker på at alt sidder perfekt. Og så er hun kvinden, som kan klemme dig ned i et hvilket som helst stykke tøj, f.eks. mig i denne vanvittige stramme (og smukkesmukkesmukke) havfruekjole.

foto-224

 

 

Fotografen arbejder. Dyb koncentration.

foto-208

 

 

Smukke Lillian var kampklar med pudderbørsten og sørgede for at makeup'en ikke løb nogen steder.

foto-215

 

 

Det hårdtarbejdende hold.

foto-226

 

 

DR stiller spørgsmål og Pauli fortæller. Jeg ser muligvis ganske uimponeret ud, men tro mig - det var jeg ikke. Ingen ved mere om vintagekjoler end Pauli.

foto-220

 

Kjole nr. 2 var denne fantastiske 1950'er kjole med smukt sort/hvid mønster spækket med rhinsten. Udover den en fantastisk kappe Pauli og hans dygtige skrædder Mathilde havde syet til lejligheden.

foto-212

foto-209

 

Tredje kjole må I vente på - til gengæld får I mig her  liggende midt på gulvet i min nyindkøbte Emma Domb tylkjole fra San Francisco. Pauli kan ikke få tyl nok, så han havde da købt 30 meter ekstra som jeg gladeligt rodede rundt i. Vi nåede lige at skyde de sidste billeder inden det blev helt sort, hvorefter jeg jeg hoppede i en taxa og vendte hjem til Jan og Eddie på Vesterbro. Glad og træt.

foto-207

 

Psst. Billederne bliver først offentliggjort senere til en festlig lejlighed. Mere om det en anden dag.

English recap: Sunday I did a photo shoot in amazing vintage couture dresses from FN92. My friends Kirstine Ploug (photographer) and Pauli Tvilling (owner of FN92) planned this amazing shoot and named it Lady Storm.