My latest addiction - Hula hooping!

hulahoop_2_stormsmagasinJeg tænker at de fleste nok kender det der med at man gerne vil have rørt sig lidt, men tiden og motivationen er derimod en helt anden snak. Selv har jeg spillet basket i mange år, men stoppede kort efter jeg flyttede hjemmefra, da det blev lidt besværligt med faste træningstider og kamp i weekenden overfor et studie som til tider åd al min tid. Så meldte jeg mig ind i et fitness center og var egentlig også ret glad for det i en længere periode. Men da jeg flyttede til Vesterbro var der pludselig lidt for langt til centret og lysten forsvandt. Og som de kloge hoveder siger, så er det vigtigt at man synes det er sjovt ellers kommer man bare ikke afsted. I hvert fald ikke ofte nok. Det argument må jeg helt sikkert tilslutte mig, det er rigtig nok. Så jeg har altså ledt med lys og lygte efter noget, som både gav sved på panden og som jeg ville synes var sjovt. Og ikke alt for besværligt. Og ikke alt for tids- eller udstyrskrævende. Og slet slet ikke noget hvor nogen skriger af mig mens techno'en brøler ud af højtalerne. For et par måneder siden blev mine bønner endelig hørt, da jeg fandt ud af at hula hop-dronningen Miss Mia underviser i selvsamme diciplin. Endda i et fitness center lige hvor jeg bor! Endelig noget som lød rigtig tiltalende. Jeg meldte mig ind med det samme og må indrømme at jeg er hooked! Det er nemt, det er god motion, det er feminint og det er sjovt!

På Miss Mias hula hop-hold træner vi primært med vægtede fitness-ringe. I løbet af en time får man trænet hele kroppen og kommer både op i tempo og får styrketrænet. Sommetider har Mia også en stak trick-ringe med, så forsøger vi os med forskellige tricks og det er klart min favoritdiciplin.

Har du lyst til at være med, kan du hula hoppe med Miss Mia i Fresh Fitness på Vesterbro og på Amager. Mandag 19.30 - 20.30 og onsdag 20.00 - 21.00 hula hoppes der på Vesterbro. Og mandag 17.00 - 18.00 og torsdag 18.00 - 19.00 foregår festlighederne på Amager. Se mere på Fresh Fitness hjemmeside.

Udover at træne i hula hop fitness, har Mia også workshops, hvor man kan lære at bruge de flotte trick-ringe - hold øje på hendes facebookside for datoer! Og så laver hun jo samtidig fantastiske og glamourøse hula hop shows over hele landet og kan bookes til fester og andre events - jojo Miss Mia er en travl dame med mange ringe i luften.

En anden bonus ved at hula hoppe er, at jeg også kan gøre det hjemme i min lille stue lige når jeg har lyst. Jeg har længe haft en fitness ring, men nu har jeg også købt en af Mias special designede trick-ringe (den flotte bolchestribede på billederne) og den er jeg så glad for. Den er vildt god. Og så er den også vildt flot og det kan jeg jo godt lide.

Kig med i morgen, hvor jeg har en hula hop give away i samarbejde med selveste Miss Mia!

English recap: Finally found a great way to exercise - hula hooping! It's so much fun and it's even better because the gorgeous Miss Mia is my hula hoop trainer! Translate by clicking the Google Translation button.

hulahoop_stormsmagasin

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'