On my side of the bed

nighttable_2_stormsmagasin For lang tid siden (næsten et år måske?) købte jeg den fineste lille sengehylde hos Affär. Jeg har virkelig glædet mig til at få den sat op, men af en eller anden grund skete det ikke lige. Før nu altså. Op kom den med vaterpas, rawplugs, boremaskine og det hele. Og jeg klarede det helt selv. Eftersom den sidder på min side af sengen, har jeg også stået for indretningen – blomster og pastelfarver blev bærende element. nighttable_3_stormsmagasin

Det fine print købte vi på vores tur til LA og er et dejligt minde at vågne op til. Og Tromborg Lipcure har jeg altid indenfor rækkevidde. Altid.

nighttable_stormsmagasinUnder skuffen ligger et par magasiner og to bøger – Vi, de druknede af Carsten Jensen, som jeg elsker og læser for anden gang. Og Politikens Graviditetsbog som jeg forsøger at læse lidt i en gang imellem. Sidst kom jeg igennem et par sider om smertelindring ved fødslen (hvor der indgik mange lange og ganske ubehagelige ord) og gik lidt i panik. Så nu får den lov at ligge indtil jeg genvinder modet. Det er vist sådan en bog man tager i små doser. På gode dage.

English recap: A new old shelf by the bed. And the stuff I put on it.