Påskefrokost på Auto

auto_5_stormsmagasin auto_7_stormsmagasin Påskefrokoster er aldrig noget jeg har gjort mig i. Det har hverken været tradition i min eller Jans familie, så det er ikke rigtig noget vi fejrer. Til gengæld nyder vi fridagene i stor stil og slapper af sammen med venner og familie. I løbet af påskedagene havde jeg bl.a. en frokostaftale med min veninde, Pernille, det kan man vel også kalde en slags påskefrokost.

auto_stormsmagasin

Vi mødtes på Auto på Griffenfeldsgade, som ligger lige mellem vores lejligheder. Absolut en af de fineste cafeer i København med smuk indretning, friske blomster, levende lys og croissanter i et gammelt glasskab.auto_9_stormsmagasinChèvre Chaud'en var god, men det er skuffende at 9 ud af 10 Københavnske cafeer ikke kan finde på andet til vegetarerne. Ud over den klassiske avokadomad, selvfølgelig. Jeg stemmer for nye (og flere!) vegetarretter på menuerne. Tusind TAK.

auto_2_stormsmagasinCappucinoen fejlede bestemt ikke noget og cookien var stor og sprød og sej på den helt rigtige måde. Forsvandt hurtigere end jeg kunne nå at finde kameraet frem.

auto_4_stormsmagasin

Og jeg følte mig egentlig også temmelig sprød og sej i multifarvet outfit bestående af lyseblå angoratrøje fra Episode, blomstet nederdel fra Amsterdam, lyseblå Lilli Ann frakke fra Portland (alt sammen vintage), gul taske fra The Leather Satchel og lyserødt halstørklæde fra Filippa K.auto_6_stormsmagasinauto_3_stormsmagasinHej Auto, vi ses helt sikkert igen – gerne med nye og lækre vegetarmuligheder næste gang!

English recap: Easter lunch with my friend at Cafe Auto