Pin curls

Som lovet: et indlæg om hvordan jeg sætter mit hår med pin curls. 18e84afc5b20c286253e4934558f8fa4

Pin curls er ikke svære at lave, men det kræver lidt øvelse, før man har helt styr på det. Det bedste man kan gøre er at prøve sig frem og øve sig, så bliver det hurtigt nemmere. Måden jeg har lært at sætte pin curls er via YouTube, som har masser af tutorials! Her er et eksempel fra Jenny fra Yesterday Girl, som minder meget om måden jeg sætter mit hår på.

http://www.youtube.com/watch?v=2tWXppkoVzE

Der er to faser af pin curls - oprulningen og børstningen bagefter.

Jeg vasker mit hår om aftenen og sætter det, når det er næsten tørt. Hvis det er blevet lidt for tørt, bruger jeg en lille flaske til at spraye lidt vand på hver enkelt tot hår, før jeg ruller det op - ligesom i videoen. Mit hår er meget fint og MEGET glat, så jeg har forsøgt mig med alle mulige forskellige produkter til at få krøllerne til at holde bedre, men uden det store held. Jeg har prøvet Matas vand ondulation, som fungerer som en mild permanent og holder på krøllerne indtil man vasker sit hår igen. Desværre bliver mit hår ekstremt tørt og kruset at se på, når jeg bruger det. Jeg har også prøvet LottaBody, som også nævnes i videoen, men det hjalp heller ikke synderligt. Jeg bruger derfor kun vand, da jeg endnu ikke har fundet et produkt, som er fungerer for mit hår. Men hår er meget forskelligt, så det eneste er at prøve sig frem.

Efter jeg har rullet mit hår op, sover jeg på det om natten og piller hårnålene ud næste morgen. Og så skal der børstes! Først bliver håret med kruset, men man skal bare blive ved med at børste indtil håret sætter sig som en ensartet frisure og ikke en masse individuelle krøller. Jeg slutter altid af med tonsvis af hårspray, for at få det til at holde. Om aftenen ruller jeg det igen op, det går en del hurtigere, da håret allerede er krøllet. Derefter sprayer jeg det med en smule vand og sover på det. Sådan fortsætter jeg indtil det igen er tid til at vaske hår og så starter jeg forfra..

Håber det gav mening - spørg endelig og god fornøjelse med krøllerne!

 

English recap: How to make pin curls...