Roccamore

Processed with VSCO with f2 presetSponsoreret

Jeg er blevet den heldige ejerinde af et par meget fine sko. Eller støvler vel sagtens. I blød, cremefarvet læder, lysegrå ruskind, med sorte snører og 8,5 cm solidt skruet under hælen. Modellen hedder Lisa Lake og er fra det nye, danske mærke Roccamore. Jeg besøgte Roccamores showroom i sidste uge og havde en god snak med Frederikke, som er kvinden bag skoene og en ret sej dame. Hun går nemlig ikke kun op i smukt design, men lægger en ære i at lave gennemtænkte sko, som holder hele vejen. Roccamores sko er udviklet i samarbejde med en ortopæd og indersålerne er derfor anderledes end i andre højhælede sko – hælen er rundet og der er ekstra støtte under svangen, som gør dem mere behagelige at have på og giver bedre støtte.

Processed with VSCO with f2 preset

Disse damer har i løbet af sidste uge både været med på Design Museet, til møde og mit mest voksne øjeblik hidtil – forældremøde i vuggestuen. De holdt ud hele vejen og det samme gjorde mine fødder. Når det er sagt, er det stadig høje hæle og lige meget hvor mange skønne såler de er udstyret med, bliver mine fødder alligevel trætte sidst på dagen. Men så er rart at vide at de har haft den ultimative støtte og ikke slider helt så meget på dem som andre. For jeg elsker altså høje hæle.

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Alle sko bliver designet lige her i København, men produceres af en familieejet virksomhed lige udenfor Firenze. Og man kan sagtens mærke det gode håndværk – skoene er virkelig lækre med mange fine detaljer. Disse har dobbelte snører, men også lynlås i siden, så man ikke står med hele snøreriet hver gang, de skal på. Frederikke tippede mig også om at man jo kan skifte snørebåndende efter lyst, det vil jeg helt sikkert eksperimentere med.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetFine altså! <3 Se meget mere på Roccamores hjemmeside.

English recap: New ladies from the Danish brand Roccamore