Saturday in Malmö: Vintage shopping with Milan and a wonderful surprise!

Malmo_7 Sidste år besøgte jeg vintagemessen i Malmö for første gang. Det var den aller bedste oplevelse, ikke mindst fordi jeg mødte så mange fantastiske mennesker. Milan var en af dem og vi har holdt kontakten lige siden. Hun har besøgt mig i København to gange og nu var det langt om længe tid for mig at tage turen over sundet og besøge hende og Malmö. Og planen var lagt - vi skulle se på vintagebutikker! Inden længe samler jeg en mini guide til nogle af Malmös fineste vintage butikker, men her er først en tur gennem Malmö.

Malmo_18Milan er oprindeligt fra Hawaii, men bor nu i Malmö med sin svenske kæreste. Noget smukkere og mere eksotisk end Milan skal man altså lede længe efter.

Malmo_13Vi gik bl.a. gennem folkets park hvor alt var fint og forårsagtigt med blå himmel og folk i græsset.

Malmo_12Så en tur forbi Vintage from Paris, hvor fineste Amanda Rocket var på arbejde - rigtig hyggeligt at hilse på dig, Amanda!Malmo_16Malmo_5Milan købte to smukke 1950'er hatte og jeg prøvede et par kjoler, desværre uden held. Malmo_9Vi promenerede videre gennem byen og kiggede ind hos Flique, hvor den svenske vintageblogger Miriam tilfældigvis underviste i at sætte vintagehår. Jeg har fulgt Miriams blog og Instagram i en del år efterhånden og det var virkelig dejligt at få lov at møde hende i den virkelige verden og konstatere at hun er lige så fin og intelligent i levende live, som på skærmen. Så smuk og en evig inspirationskilde!

Malmo_11Malmo_4Der Instagrammes.

Malmo_14Fin hat jeg ikke købte. Hvorfor gjorde jeg egentlig ikke det?

Malmo_15

Mere vintageshopping. Malmo_3

Og frokost med Miriam i hendes pause. Vi havde lige præcis en time til sushi og en snak om Stockholm, København, enebørn og at elske gammelt tøj før Miriam skulle tilbage og dele ud af sin viden. Så skønt at møde dig, Miriam - vi ses i Stockholm lige pludselig! Malmo_10Derefter gik Milan og jeg videre igennem byen, kiggede på fine facader og gennem butiksruder, før jeg blev fulgt til stationen og hoppede på et tog hjem. Tænk, bare 30 minutter fra København ligger Malmö med fine butikker, parker og restauranter - og jeg har kun besøgt byen tre gange. Det skal der laves om på! TAK for en fantastisk dag, Milan!

Hov! Jeg købte forresten en enkelt ting i Malmö, vil I se?

English recap: Yesterday I visited my beautiful friend Milan i Malmö. We did some vintage shopping and accidentally ran into the wonderful blogger Miriam, who we had lunch with later on. Had the best day with these gorgeous ladies - thank you so much! Soon I'll post a Malmö vintage mini guide, so stay tuned!

 Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'