Test af 3 røde læbestifter

loreallaebestift_2_stormsmagasin Jeg kan rigtig godt lide rød læbestift, det må jeg indrømme. Sammen med sort, sort mascara er den røde læbestift klart mit favorit makeupprodukt, for den gør virkelig en forskel. Jeg har aldrig været så meget til det der underspillede look med nude læber, men vil meget hellere have bragende røde læber, som kan ses! Sommetider bruger jeg også nogle pink nuancer, men den røde er og bliver min favorit. Jeg ved godt at flere har deres betænkligheder med rød læbestift, da det er meget markant. Hvis du gerne vil prøve det af, men synes det er liiiige i overkanten, kan du altid prøve at smøre læberne med læbepomade og derefter duppe med lidt rød læbestift. På den måde bliver effekten mindre og læberne virker ikke så optegnede. Med tiden kan du vænne dig til at bruge mere og mere farve, indtil du er klar til at kaste dig ud i ren rød læbestift – for det er så flot!

Men rød læbestift er altså ikke bare rød læbestift. Der findes en milliard forskellige nuancer og lige så mange forskellige mærker, så man er nødt til at prøve sig lidt frem, før man finder sin yndling. Normalt er jeg selv til en meget klassisk rød, men en gang imellem forsøger jeg alligevel at udfordre mig selv med lidt andre nuancer, for det kan faktisk gøre en ret stor forskel.

I løbet af de sidste par måneder har jeg været så heldig at få foræret tre forskellige røde læbestifter fra L'Oreal Color Riche og tænkte at det var en god mulighed for at teste nogle andre, end dem jeg er vant til. Lad os se på dem.

loreallaebestift_5_stormsmagasin

1. Cocorico er en rigtig fin bærrød farve og er en anelse mere blå, end jeg er vant til. Jeg har faktisk ledt efter sådan en nuance et stykke tid og denne her er ret perfekt. Derudover er Cocorico den eneste matte af de tre farver, hvilket jeg altid synes er virkelig flot og meget old Hollywood.

2. Perfect Red er den klassiske postkasserøde farve, som jeg er vant til at bruge – den er smuk og klassisk og rigtig rød, rød, rød!

3. Brick hedder den tredje og sidste læbestift og er, som navnet afslører, en orange/rød/brun murstensfarve. Ret flot egentlig, men bliver nok aldrig min favorit. Jeg vil helst have lidt mere pang, men den er til gengæld et godt bud, hvis du synes at de to andre farver bliver lige røde nok.

loreallaebestift_6_stormsmagasin

Alle tre læbestifter er lette og behagelige at have på, men tørrer en anelse ud, så det er godt at have en læbepomade med også, hvis man som mig har tendens til tørre læber. Man kan sagtens bruge lidt læbepomade ovenpå læbestiften efter behov, lige lade den absorbere og så tage et nyt lag læbestift ovenpå. Derudover er der ikke nogle af de tre Color Riche læbestifter, som holder hele dagen. Det forventer jeg nu heller ikke af en almindelig læbestift, som gerne skal friskes op et par gange, især efter man har spist eller drukket. Selvom det kræver at man har læbestiften ved hånden, vil jeg hellere det end at bruge de langtidsholdbare løsninger som f.eks. Max Factors Lipfinity, som jeg ikke synes er så behagelig at have på, da læberne bliver meget tørre. loreallaebestift_3_stormsmagasinJeg mener at de alle tre koster ca. 100 kr. i Matas og er derfor et rigtig godt bud, hvis du kunne tænke dig at prøve sådan rød læbestift af. Eller for os andre som allerede er hooked er det en fin mulighed for at prøve nogle andre nuancer af, uden at købe os fattige.

loreallaebestift_4_stormsmagasinCocorico er i hvert fald min efterårsfavorit og en ny yndling i makeuptasken.

English recap: I love red lipstick! Here's three different colors from L'Oreal Color Riche, I've tested. Cocorico is my favorite!