These days

20marts_stormsmagasin Torsdag: IKEA

Selvom jeg virkelig sætter ære og kærlighed i at købe brugte ting, bliver jeg sommetider nødt til at tage i IKEA. Landet hvor softicen og kötbullerne flyder side om side med farverig plastic og laminatløsninger. Men altså også en hel del fine og praktiske ting, som man står og mangler. Jeg investerede i hylder i badeværelse og soveværelse, en spand (til bleer. Ja bleer. Åh. Gud.), håndklæder og puder.

Som menneske, hvis eneste transportmiddel er en cykel, kan det der med IKEA godt være et lidt uoverskueligt projekt. Heldigvis kom søde familiemedlemmer (med STOR bil) forbi og hjalp til. Og det var så dejligt.

20marts_3_stormsmagasin

20marts_6_stormsmagasin

Fredag: 4. th

Heldigvis er selvsamme familiemedlemmer nogle rigtige gør-det-selv-typer med store tasker fuld af skruer og værktøj og gode tips. Og de hjalp med tusind ting. Noget skulle køres væk på genbrugsstationen, guitarer, puslebord, hylder og knager skulle hænges op på vægge, vinduer skulle pudses og babytøj skulle strikkes. Til gengæld kvitterede jeg med diverse bestikkelse i form af hjemmelavet humus, kartoffelmadder, vegetariske pølsehorn, hjemmebagt brød, te og kager i en lind strøm. Eddie bidrog med hans blotte tilstedeværelse, hvilket er rigeligt, når man har limegrønne øjne og de blødeste gråstribede poter.

20marts_2_stormsmagasin20marts_4_stormsmagasin

Lørdag: Sofa

Jeg har en ufattelig energi i disse dage. Selvom jeg har 2,5 kilos arving og en god portion hormoner i kroppen føler jeg mig virkelig ovenpå. Så mange ideer og projekter presser sig på og jeg holder mig ikke tilbage. Men efter et par dage med lange lister og meget fart på, siger kroppen alligevel endelig fra. Min lænd gør ondt og mit hovede er stået helt af. Så lørdagen bliver tilbragt i køkkenet med nybagte boller, foran computeren og i sofaen. Mere kan den gravide krop vist ikke i dag. Og det er egentlig helt okay.20marts_5_stormsmagasin

English recap: These days we've been busy fixing the apartment and making ready for the baby.