Edith & Ella A/W 2014

EE_AW14_2_stormsmagasin Sidste uge var jeg inviteret ud for at se Edith & Ellas efterår/vinter kollektion. Ironisk nok kiggede vi på alle de fine lune, strikkede ting på årets hidtil varmeste dag, til gengæld var der masser af sommerstemning i den fine blomsterkælder med lyserøde balloner, virkelig virkelig gode kager og lemonade. Yes, det var helt perfekt.

EE_AW14_7_stormsmagasin

Virkelig lækre kager fra Summerbird Pure.

EE_AW14_4_stormsmagasinEE_AW14_9_stormsmagasin

Fine Stine Bramsen var også forbi og beviste på allerbedste vis at man sagtens kan være gravid og stadig se fantastisk ud i vintage. Og det er jo det, som er så smart - kan man ikke længere være i en tidsperiode, hvor taljen er smal, så finder man da bare en anden. Og A-kjoler fra 1960'erne passer jo perfekt til en gravid mave. Det gør mig så glad at se.

EE_AW14_10_stormsmagasinDenne her meget fine taske gjorde mig bestemt også meget glad.

EE_AW14_11_stormsmagasin

Line Markvardsen, som er hjertet og designeren bag Edith & Ella bød velkommen og fortalte om den nye kollektion. I år er det lidt mere særligt end normalt, Edith & Ella fylder nemlig hele 10 år. Hvilket får mig til at føle mig en anelse gammel, jeg kan nemlig tydelig huske dengang de kom frem.

EE_AW14_13_stormsmagasin

Jeg har altid været meget begejstret for Edith & Ellas feminine og farverige univers og denne kollektion er bestemt ingen undtagelse. Især er jeg mere end forelsket i alle de smukke sko og har allerede visualiseret dem alle sammen hjemme i min garderobe. Mon ikke også nogle af dem flytter ind en dag...

EE_AW14_5_stormsmagasin

Apropos 1960'erne. Denne her hvide kjole var så fin med perlebesætninger på ærmer, lommer og halsudskæring.EE_AW14_3_stormsmagasin

Tusind tak til Line og resten af Edith & Ella holdet for en rigtig hyggelig, velsmagende, super gennemført og inspirerende eftermiddag! Og endnu en gang stort tillykke med jubilæet og den nye smukke kollektion!

English recap: Last week I was invited to see Edith & Ella A/W 2014 collection. Had a wonderful afternoon with lovely girls, beautiful clothes and amazing cakes!

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'