Vintage Frisurer

vintagefrisurer_9_stormsmagasin En af de ting jeg var helt sikker på at jeg ville købe på Vintagemessen i Malmö var den nye bog Vintage Frisurer. Jeg har fulgt lidt med i udviklingen af bogen på Emmas blog og projektet har set vældig lovende ud. Derfor har det kløet i mine fingre for at få fat i den siden den kom ud i marts - og nu lykkedes det endelig!

Bag Vintage Frisurer er lidt af et stjerne-team bestående af blogger, skribent og illustrator Emma Sundh, frisør og stylist Sarah Wing og fotograf Martina Ankarfyr. 3 yderst talentfulde og stilsikre Ladies - og det ses. Jeg er virkelig ret imponeret over hvor smuk og gennemarbejdet bogen er - både som et meget brugbart redskab, men også visuelt. Proppet med enkle, super pædagogiske toturials, smukke billeder og fine illustrationer. Sådan en bog man godt gider at bladre igennem igen og igen. I'm in love. Lad os kigge lidt:

vintagefrisurer_7_stormsmagasin

Bogen lægger ud med en gennemgang af tidligere tiders frisurer fra 1910 - 1960. Elsker at få historien med bag håret, det er en rigtig fin detalje.

vintagefrisurer_2_stormsmagasinvintagefrisurer_6_stormsmagasinHow to do pincurls. Rigtig godt at kunne. Og også sådan jeg sætter mit hår.

vintagefrisurer_3_stormsmagasin vintagefrisurer_4_stormsmagasin

Så. Smukke. Billeder!!! vintagefrisurer_5_stormsmagasin

Til sidst i bogen er en kort gennemgang af makeup og negle. Ret fin bonus hvis man vil have et helstøbt look. Eller bare har lyst til at lege lidt med forskellige udtryk. vintagefrisurer_10_stormsmagasin vintagefrisurer_8_stormsmagasin

Hvis du også vi have fingrene i Vintage Frisurer, kan den købes lige her!

English recap: Bought the new book Vintage Frisurer (Vintage Hairdos) by Emma Sundh, Sarah Wing and Martina Ankarfyr - and it's amazing. Lots of beautiful pictures, illustrations and easy how tos. You can buy the book right here! (in Swedish though...)