Long weekend part 1 / Miss Grace photo shoot and Tivoli!

missgrace_3_stormsmagasin Der er absolut noget om det der med at tiden går hurtigere, når man har det sjovt. Det har jeg virkelig haft og de sidste fire dage er fløjet afsted. Vi starter med at kigge på torsdag og fredag, som stod på photo shoot og en hel dag med min yndlingsyndlingsmand.missgrace_stormsmagasin

Torsdag stod på photo shoot hos Niels Ditlev, som jeg også lavede disse billeder med. Denne gang var universet lyserødt og lyseblåt og roser og et gammelt sminkebord. Shootet er lavet i samarbejde med Viola Sky og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer resultatet. Og en god overraskelse kommer der nemlig også! Forhåbentlig løfter jeg sløret for det hele en gang i næste uge.

missgrace_2_stormsmagasin

Fredag brugte jeg sammen med Jan. Vi har begge rigtig meget at se til og med forskellige arbejdstider, når vi ikke altid at se så meget til hinanden i hverdagen. Derfor havde vi sat hele dagen af til os. Og til hovedrengøring af køkkenet, men det springer vi let og elegant henover og starter med frokost hos en af vores yndlingsrestauranter i København, Atlas Bar. 2 x vegetar tortillas i solen - bedste start på dagen.

tivoli_6_stormsmagasin tivoli_2_stormsmagasin

Min date. tivoli_stormsmagasin

Og mig. Med krøllerne sikret mod blæsevejret og øjnene sikret mod solen med mine nye yndlingssolbriller fra Celine.tivoli_5_stormsmagasin

Og så en tur i Tivoli. Ved ikke hvordan det er lykkedes, men i de fire år vi har kendt hinanden er det ikke lykkedes os at tage i Tivoli sammen. Og vi bor endda virkelig tæt på. Men afsted kom vi og det var så godt at gjorde det. Vejret var helt perfekt og alt var så smukt.tivoli_4_stormsmagasintivoli_7_stormsmagasin

Og vi fik prøvet adskillige rutsjebaner og spillemaskiner og holdt i hånden i ballongyngen og skudt efter blomster og dåser og spist is og pomfritter og alt det der man skal, når man er i Tivoli.

 

tivoli_3_stormsmagasinJeg fik sågar en kæmpe stor hjerteballon inden vi gik hjem og jeg kunne ikke have været gladere. Lige indtil det selvfølgelig lykkedes mig at sprænge den et kvarter efter. Så trøstede Jan med aftensmad på Laundromat og lovede at vi snart skal i Tivoli igen. Og at jeg får en ny ballon.

English recap: Two wonderful days with photo shoot and a whole day in Tivoli with my husband! Use the Google Translation button to get the full translation!

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'