Malmö Vintage Expo 2014

vintagemesse_9 Endelig blev det maj måned og blomsterne springer ud og solen skinner og alt det der. Men det jeg faktisk havde glædet mig allermest til, var Vintagemessen i Malmö! Jeg har været helt høj det sidste år over hvor fantastisk det var sidste gang blomsterne sprang ud og solen skinnede og der var Vintagemesse på den anden side af sundet.

Messen åbnede lørdag kl 11 og jeg ville gerne være med helt fra starten. Derfor mødtes jeg med Miss Mia på Hovedbanen kl. lidt i togtid og blev hentet i Malmö af Milan (som jeg faktisk mødte sidste år til selvsamme begivenhed) og sammen gik vi til Folkets Park, hvor messen blev afholdt.

vintagemesse_3 vintagemesse_4

FN92 med tonsvis af smukke hvide kjoler. vintagemesse_11Louise, Emma og Linda fra Vintage Fabriken var også på messen og solgte fine vintagekjoler og andet godt fra deres butik.

vintagemesse_6

Bl.a. bøgerne Vintage Party og Vintage Frisurer.vintagemesse_5

Og Sweedish Hasbeens havde så mange flotte sko med. Til ekstra gode priser. Og jeg kunne ikke dy mig og købte to par mere. Et par orange og et par lyserøde.vintagemesse_15

Amanda Rocket sørgede for vintage stylingen vintagemesse_7vintagemesse_8

Og lige præcis her hos Tant Hulda Vintage fandt jeg den mest fantastiske kjole. Kunne meget vel gå hen og blive årets fund. Købte faktisk to og et forklæde også. Billeder kommer snart! vintagemesse_14

Mondo Kaos smukt repræsenteret!

vintagemesse_2

Mig og Milan <3vintagemesse_16

Tak for i år, Malmö - jeg glæder mig allerede til næste år!

English recap: Had a wonderful time at Malmö Vintage Expo! Hung out with great friends and bought beautiful dresses. What else can you ask for?

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'