Miss Grace / 1.000 kr. Viola Sky Giveaway!

missgrace_7_stormsmagasin Lige for tiden kører filmen Grace of Monaco i biografen med Nicole Kidman i hovedrollen. Hun er forresten fuldstændig fejl-casted efter min mening, men det er et kapitel for sig, vi må tage en anden dag. Om ikke andet er det ret fantastisk med en film om Grace Kelly, som for mig er den ultimative klassiske, blonde skønhed og var evig yndig og stilfuld. Selv elsker jeg hendes roller i Hitchcocks film, hvor hun er helt fortryllende.

Samtidig har mit yndlings-lingerie-brand, Viola Sky, ladet sig inspirere af selvsamme skuespillerindes yndige og sarte udtryk og designet et sæt til ære for hende - Miss Grace. Miss Grace er dueblåt med pudderfarvede detaljer og er så fint og delikat, men samtidig virkelig behageligt at have på og kan endda vaskes i maskinen. Og så har det jo det vintagelook, som jeg elsker - pastelfarver, højtaljede trusser, små sløjfer, den fineste chemise og en matchende sovemaske! Her er altså ingen som helst grund til ikke at føle sig som en glamourøs 1950'er filmstjerne på en helt almindelig torsdag. Miss Grace sættet er helt klart en af mine absolutte favoritter fra Viola Sky, men der er bestemt også meget anden som frister. Ville f.eks. elske det gule Miss Sunshine, det fint mønstrede Miss Audrey eller det ferskenfarvede Miss Peach.

Vind et gavekort til Viola Sky for 1.000 kr!

I samarbejde med Viola Sky har jeg fået mulighed for at udlodde et gave kort på 1.000 kr til Viola Skys webshop. Du kan altså selv vælge hvordan du vil bruge pengene, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad dit yndligssæt er. Så for at deltage i konkurrencen skal du:

1. Skrive en kommentar herunder med et link til dit yndlingssæt fra Viola Sky

2. Like Viola Sky på Facebook

3. Krydse fingre og se med, når jeg trækker en vinder torsdag d. 12. juni kl 12.00

Held og lykke!

missgrace_10_stormsmagasinmissgrace_11_stormsmagasinmissgrace_9_stormsmagasinmissgrace_8_stormsmagasinFoto: Niels Ditlev

English recap: My favorite lingerie brand, Viola Sky, made this beautiful Miss Grace edition inspired by ever so elegant Grace Kelly. It's so feminine, delicate and have that vintage feel I love. At the same time it's really comfortable and you can even wash it in the machine. I'm also having a giveaway for for Viola Skys webshop, but only for the Danish readers, sorry...

Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin'