Er der plads til et tylskrud i håndbagagen?

tylskrud_3_stormsmagasinLænge har jeg ønsket mig at komme lidt ud. Sådan på den mindst mor-agtige facon med upraktisk tøj, middag, voksensnak og drinks. Men når man har en lille baby, som er meget afhængig af en (og man af ham), er det en udfordring. Indtil videre er det kun blevet til et par babyfri timer i nærområdet, hvorefter jeg er hastet hjem igen for at give ham mad og kysse på hans små runde marcipankinder. Det har jeg egentlig haft det rigtig fint med, men nu (NU!) trænger jeg til at komme sådan rigtig ud. Og så er det at man skal passe på, hvad man ønsker sig. For bedst som jeg sad og havde mest ondt i mit pailletelskende hjerte, fik jeg en invitation om at komme til fest. I Rotterdam. Hos Marlies Dekkers. Med modeshow, Michellin kok, hotelovernatning, drinks og dresscode. Og meget langt væk fra min lille tykke baby. Troede aldrig at jeg ville være sådan en, som ville have svært ved at tage afsted, men det har jeg. Min umiddelbare reaktion var da også nej, nej, nej, men blev heldigvis til ja, ja, JA! efter lidt betænkningstid. Jeg vil jo så gerne afsted og for pokker hvor jeg trænger til det. Så afsted skal jeg, faktisk lige om lidt og til fest i aften i Rotterdam.

Og ja, det lykkedes at få det store tylskrud til at ligge fint i ske med sølvsko, smykker og hårspray i den lille kuffert, som triller ud af døren om et øjeblik. Indtil da giver jeg lige marcipankinderne en sidste omgang.

tylskrud_2_stormsmagasintylskrud_stormsmagasinEnglish recap: I'm off to Rotterdam to go party with Marlies Dekkers tonight!