København Vintagemesse – spørgsmål og svar

vintagemesse_9Der er ingen tvivl om at jeg selv synes at en vintagemesse i Købehavn er noget af det bedste, som kunne ske. Men at så mange andre lader til at være næsten lige så begejstrede, kommer alligevel lidt bag på mig. I den mest positive forstand, selvfølgelig – det er virkelig skønt! Facebook eventet har allerede næsten 2300 tilmeldte og det vælter ind med gode ideer, spørgsmål og søde vintageentusiaster, som gerne vil hjælpe til. Det er første gang, København Vintagemesse bliver afholdt og derfor er der naturligvis en del spørgsmål. Jeg har endnu ikke svarene på dem alle, men vil forsøge at svare på dem jeg kan:

 

Hvor, hvornår og hvorfor?

Absalon, Sønder Boulevard 73, d. 13. marts 2016, kl. 10 - 16.

Det er på tide at København får sin egen vintagemesse! Loppemarkeder er der masser af, men vi mangler et sted, for dem som virkelig dyrker vintage og dem som gerne vil snuse til det. Og så findes der både rigtig mange fine vintagebutikker og passionerede personligheder, derfor ville det være fantastisk at samle alle under et tag en hel søndag til kaffe, kage og vintage i lange baner.

 

Er det muligt at købe eller reservere stand på messen?

Det er endnu ikke muligt at hverken købe eller reservere stand på København Vintagemesse. Jeg har selv kontakt til flere jeg gerne vil have med, men bliver der stande tilovers, bliver de naturligvis sat til salg. Følg med på Facebook, her vil der komme info løbende.

 

Hvad koster det at komme ind?

Det er ganske gratis at komme ind.

 

Er det muligt at sælge reproduktioner?

København Vintagemesse bliver en lille eksklusiv messe med max 25 stande og der vil kun blive solgt ægte vintage – altså tøj, sko og accessories fra 1920 - 1969. Derfor ingen reproduktioner eller andet, som ikke falder indenfor kategorien. Hvis messen vokser sig større i fremtiden, vil der muligvis blive plads til det, men ikke i denne omgang.

Har I flere spørsmål kan I stille dem på her, på Facebook eller skrive til mig på hello@stormsmagasin.dk

vintagemesse_7vintagemesse_4vintagemesse_16Billederne er taget på Malmö Vintagemesse, som altid gør det så utrolig fint og naturligvis er en stor inspirationskilde.

English recap: Q & A about Copenhagen Vintage Fair