Første måned som selvstændig

arbejdsdage_6_stormsmagasinarbejdsdage_3_stormsmagasinJeg har nu været officielt selvstændig i knapt en måned og tænker at en lille arbejdsopdatering må være på sin plads. Selvom det hele stadig er ret nyt, føler jeg mig godt hjemme og har allerede mange sjove og kreative opgaver. Faktisk så mange at jeg løber ekstra hurtigt i disse dage for at nå det hele og mærker for alvor virkeligheden ramme med begge mine drenge syge på sidelinjen. For lige pludselig er der er jo ikke nogen, som tager over, når jeg skal også skal sørge for ekstra Kleenex , ingefærshots og trøste en lille en, som ikke forstår, hvorfor han pludselig ikke kan trække vejret. Sidste uge var hård, men jeg krydser fingre for bedre (og raskere) dage forude. Og når opgaverne er gode, er der heldigvis også lidt mere energi og overskud til at nå det hele. Indtil videre har jeg freelancet på mit gamle bureau, holdt mange møder med inspirerende mennesker, udviklet snitmønstre og lavet foto shoot, skrevet en artikel til Metroxpress og udlejet vintagekjoler til søde kunder. Nu er der kun en uge tilbage i april og den kommer til nogenlunde at se sådan her ud:

I dag har jeg haft et spændende møde om et fremtidigt projekt og afsluttet endnu en artikel til Metroxpress, denne gang om at købe og sælge på loppemarkeder (kan læses i avisen på fredag). I morgen skal jeg arbejde videre på et emballage design til en ny kombucha drik (fermenteret te på flaske, der både smager godt og er vældig sundt!). Derudover skal jeg rydde op og gøre rent hjemme, for onsdag får vi besøg af et filmhold, som skal lave en lille reklamefilm om mig, min vintagepassion og vores andelslejlighed til Arbejdernes Landsbank. Torsdag og fredag står den igen på kombucha design, blogging, udsendelse af fakturaer og andet praktisk.

Jeg må indrømme at jeg ikke anede, hvordan det hele skulle hænge sammen, da jeg tog beslutningen om at springe ud i det selvstændige. Men det føltes rigtigt og godt og indtil videre flasker tingene sig rent faktisk. Der skal nok komme svære perioder, men jeg er ikke i tvivl om at der kommer flere gode end dårlige. Og det føles – helt ærligt – virkelig virkelig godt.

arbejdsdage_stormsmagasin

arbejdsdage_2_stormsmagasinarbejdsdage_5_stormsmagasinarbejdsdage_4_stormsmagasinEnglish recap: My first month as self employed